Nopalla oli tänään kisat Hyvinkäällä :) Eka rata oli hyppis ja olishan tuo muuten rämmitty loppuun hyvällä ajallakin, mutta unohdin itse miten rata menee! Ja vedin pois hypyltä jonne piti mennä :/ Positiivisena onnistumisena tämä kuitenkin otetaan, koira meni minne halusin ja onnistuin muuten ohjauksissa kivasti. Enkä ollut myöhässä juoksupätkässä.

Toinen rata oli agirata ja minien jälkeen sinne ilmestyi yksi ylimääräinen hyppy häiritsemään etukäteen suunniteltua radankulkua. Noh, otin alun ohjauksen meillesopivasti varmanpäälle. Päästiin alle ihanneajan, vaikka se tuntuikin tosi tiukalta. Videolta näkee kuinka on laajat käännökset ja näyttää siltä kuin itse kauheasti hidastelisin :D Suorituksella saatiin kuitenkin eka LUVA sekä sijoituttiin peräti kolmansiksi!

Videot ohessa:

s940.photobucket.com/albums/ad241/ReeaSalomaa/videoita/

s940.photobucket.com/albums/ad241/ReeaSalomaa/videoita/

Kisoista riennettiin treeneihin, kun oli ekaa kertaa talvikauden kouluttajakin paikalla. Nopalla riitti hyvin puhtia ja tehtiin kiva ratasuoritus, jossa saatiin paljon hyvinä ohjausvinkkejä ja onnistuneita suorituksia :) Nyt on taas ansaittu hetki lepoa ja hierontaa :)