Kisamainen treeni. Piti ihan paperilta lukea että mitä kaikkea piti muistaa ja mikä oli liikejärjestys. Rajulla kehupalkalla nostattelin alkuun ja ylläpidin virettä liikkeiden välillä. Pikkukoira lähti vähän ihmetellen mukaan juttuun, mutta syttyi hyvin ja minusta teki hyvällä vireellä koko treenin läpi, tosin seuraamisen jälkeen istuminen oli hankalaa, kun ylivirittyi odottamaan palkkaa.

Siispä ensin paikallamakuuta märällä nurmikolla sen aikaa kun järjestelin paikat treenikuntoon. Yksi ruutumerkki on rouhaistu rikki yön pimeinä tunteina kun Teemu käytti koirat ulkona...

Seuraamista keskipitkä pätkä, juoklsussa vähän herpaantuu ja askeleet on hankalat taaksepäin kun koira meinaa jäädä jalkoihin. Käännökset ja kontakti muuten hyvä.

Istumisen seisoi alkuunsa, luulen että odotti vaan palkkaa eikä keskittynyt. Siispä muutama uusinta ja lähti sujumaan.

Luoksetulon seisahdus vartaloavulla, ei lukkojarrutus mutta otti vain muutaman askeleen. Maahan hyvä. Eteen vähän väljästi ja vinoon. Perusasennoissa avitin tänään hiukan, jotta tulisi paremmin.

Ruutu hieno, en ole varma menikö jopa aavistuksen pitkäksi, en laittanut nauhoja. Loppuosassa varasti taas kun olin kääntynyt lähtöpaikkaa kohti, palautin takaisin ja uusinnalla oli hyvä, tuli myös reipasta vauhtia sivulle. Palauttamisen jälkeen yritti vähän nuuskutella, joten siitä korjasin.

Hyppynouto otti ja hyppäsi hyvin, mutta pudotti eteen.

Metalli hienosti!

Tunnari ympyrään, ihan uudet tikut taas. Lähti hyvin, haisteli takareunan ja yritti ottaa väärän, siirtyiu nostamaan oikean, pudotti kertaalleen tarkistusta varten ja päätyi lopulta omaan, toi hienosti.

Kaukoissa ei ekalla halunnut mennä maahan. Vaihdoin vähän paikkaa ja uusinnalla hyvin, liikejärjestys seiso-istu-maahan-istu-seiso-maahan. Toisen istumisen ennakoi, vikan seisomisen peruutti! Hyvä Noppa :)

Loppuun oikein kunnon revittelyleikit palkaksi.