Eka hallitreeni ja kamalaa sähellystä koko juttu. Oma road rage tulomatkalta ei ollenkaan auttanut asiaa, eikä huonosti sujuneissa metallitreeneissä juuri hakukäskyn jälkeen alkanut koiratappelu toisella puolella treenanneessa porukassa, omistajien huutaessa perkelettä vaikka kuinka ja kauan...

Aloitetaan alusta. Siispä alkuu seuraamista, jossa pienen herätyksen jälkeen tosi kova vire, muutama hämps ja perusasennot kuulemma ihan vinossa minun takana, kun kyttäsi lelua tippuvaksi. Olin kuitenkin tuohon keskittymiseen ja vireeseen tyytyväinen, koska oltiin ekaa kertaa tosiaan taas hallilla.

Muutama istuminen, jossa oma äänen käyttö oli ihan hukassa, mutta löytyi ne asennot kuitenkin.

Sitten hyppynouto, jossa ekalla taisi miettiä kuinka nostaa ja edessä vähän mukelsi. Toisella muistin itse noudattaa käskyjä ja oli parempi, edestä sivulle perusasento oli vähän vajaa mutta parempi kuin taas vähään aikaan.

Metalli plörinäksi.

Ruutuun ensin kokeenomainen lähetys, mentiin kerkille ja siitä vihjesanat, hyvin haki. Lähetys meni kovaa mutta himmaili etumerkeille, pysäytin taas vähän turhan aikaisin. Toinen lähetys niin että Johanna vei pallon.

Saatiin sitten vähän vinkkejä luoksetulon pysäytykseen, kokeillaan näillä eväillä mitä tapahtuu.

Tunnari oli ajatuksissa ottaa, mutta tunnelma oli siihen kamaln huono ja häsläyksen keskellä parempi jättää nyt tekemättä. Noppa meni hetkeksi autoon kun Kempi suoritti.

Loppuun otettiin paikalla istuminen ja paikallamakuu. Istumisessa olisi lähtenyt seuraamaan jätössä, piti muistuttaa että istua piti. Sitten oli menossa maahan ennen käskyä. Istui sitten alkusähellyksen jälkeen nätisti kuitenkin. Perään paikallamakuu, jossa vähän huomautin kun alkoi haistella, lopun malttoi hyvin. Alas ja ylös vuorotellen hyvä.

Otin lopuksi itsekseen vielä metallia naksun kanssa. Ensin vähän pelaillen naksuttaen nostosta ja sitten muutamia kokonaisia tuonteja, pari myös eteenistumisen kera. Hauska pieni koira kun saa sen vireen päälle, olisin hyväksynyt ja palkannut jo siitä puoleenväliin tuonnista, mutta päätti vielä nostaa tiputtamansa metallin ja toi käteen asti, ennenkuin otti palkkaa :)

Seuraavaa kertaa varten: Pysäytystreeniä kamalasti, samoin ruutuunlähetyksiä pallolle ja ilman, tosi tarkkana seisautuspaikan kanssa. Vaikka sitten mieluummin sinne liian perälle.Metallia eri paikoissa hyvällä ajatuksella, tekemättä tikusta asiaa niin onnistuu. Seuraavalla kerralla myös rauhoitutaan itse ja rauhoitetaan myös koira jotta keskittyy paremmin, ohjaa energian tekemiseen ja hallinta taas kuntoon kun nenä pitää saada pois sieltä maasta. Nih.