Tänään käytiin Mian kanssa treenaamassa uudella kentällä. Mia otti videolle osan suorituksista, sitten täyttyi muistikortti.

Noppa teki ensin pätkän seuruuta. Pää pyöri vähemmän kuin yleensä uudessa paikassa. Yritin tehdä jännitettä ja keskittymistä koiralle, mutta oma pää on vähän sekavissa tunnelmissa vakavasti sairastavan kissan takia. Videolta näin kuinka kamalaa koira seuraaminen oli, mahtaakohan se tehdä useinkin näin? Pompottamista ja kolmijalkaloikkaa ja joku hämpskin tuli ja aukeamista. Hmph.

Sitten tunnari, joka oli aika kiva. Koira kävi tarkasti kaikki kapulat läpi ennen valkkaamista, joskin käveli niiden kapuloiden yli jolloin liikkuivat. Tuodessa ote ei pitänyt ja pudotti eteen, joskin nosti sitten itse. Sivulle melkein hyvin.

Kaukoissa keskittymisessä ongelmia, tul eteenpäin ja istumisen sijaan peruutti. Tämä siis uusiksi osin, muutama liikkeenvaihto ja seisomisestä palkkasin.

Tauon jälkeen noudot, ensin puisella jolla rauhaton nosto ja kentältä löytyi myös papanoita... Edessä korjasin otetta aika pitkään jotta oli ok.

Metalli nameilla useampi nosto ja yksi eteenloppuun asti.

Vikaksi makuu piilossa 1,5min Kion kanssa, meni vapaana liikkeeseen hyvin ja oli rauhallinen.