Naapuri käänsi peltoa vieressä kun treenailtiin takapihalla taas estepyörityksiä :) Ei haitannut työkone Nopan työskentelyä lainkaan.

Pienen väännön jälkeen taas paljon onnistuneita suorituksia, ylimääräisiä voltteja ei tänään juuri näkynyt. Takaakierroissa yritän itsekin opetella antamaan isompaa vartaloapua niin koiralle on heti paljon selvempää, mitä pitäisi tehdä.

Yksittäisten esteharjoitusten lomassa tein pieniä hyppykuvioita ja kepeille lähetyksiä, hyvin irtoaa ja tekee itsenäisesti vaikka jäisin keppien lähetykseen itse jumittamaan.

45cm rimat tippuili tänään aika urakalla kun pikkukoira yritti keskittyä ohjauskuvioihin. Luulen että se on se raja, mistä ylöspäin alkaa tehdä megaloikkia. Silloin kun aloiteltiin ratatreenejä, nostettiin rimat aika nopeasti 45cm ylöspäin 55cm, koska matalampia pudotteli, korkeampia ei. Ja nyt loikkii kaikki sangen korkealta. Hmm. Pitäisikö sille tehdä baby-hyppyjä muutenkin kuin hyppytekniikkaharjoituksissa? Ainakin kun pidempiä ratoja yksikseen treenaillaan niin täytyy muistaa vaihdella rimakorkeuksia reilusti, että muistaa katsella ja arvioida niitä