Voi köhnä!

Tänään käytiin tokoilemassa Liedossa. Tuomarina toimi Juha Kurtti, joka oli hirmu mukava. Hallissa oli kaksi kehää, mutta toinen loppui kun meidän kehä alkoi. Nopalla oli tänään hirmu hyvä vire ja hyvä draivi tehdä hommia. Muutama työtapaturma vain ja lopun pilasi ilmeisesti ulkona? kuuluva jylinä joka kaikui hallin rakenteissa kuin ukkonen. Samaan aikaan oli käynnissä palkintojenjako, tiedä sitten että tömisyttikö siellä joku vai kuuluiko ääni ulkona olleista työkoneista. Noh, ensimmäinen keskeytys siis meille. Kävin sitten lopuksi purkamassa tuon koiran olotilan pois vielä tekemällä pientä leikkiä ja treeniä hallissa.

Pitääkö tuloksiakin kertoa? Harmi vaan että muuten hyvän ja onnistuneen rivin pilaa useampi nolla :D

Paikallamakuu 10

Seuraaminen 9,5 Wuhuu! Tosi hienoa tekemistä, juoksussa kertaalleen katsoi eteenpäin ja yhden täyskäännöksen kaarsi vähän pitkästi.

Istuminen 0 seisoi ekasta käskystä ja meni makuulle toisesta.. Onnistuikohan tämä tänään yhdelläkään koirakolla?

Luoksetulo 7, sitä samaa mitä aina, tosin perusasennot kaikissa liikkeissä tänään paremmat.

Ruutu 0 kiepsahti seisautuksella takajalat ruudusta ulos eikä löydetty sitten korjaamisen kautta oikeaa paikkaa.

Hyppynouto 10 Wuhuu! Ohjaaja ei osaa heittää :D Kapula kolahti esteeseen ja jäi liian lähelle hyppyä, koira teki kummallisen loikan ja toi hyvin.

Metallinouto 0 ei noussut tänään. Ennen liikettä istuttiin yskien pitkä tovi, koiralle meni hiekkaa ilmeisesti kurkkuun edellisestä noudosta.

Tunnari 9 haisteli hyvin ja toi oman pyöräytellen muutamaan otteeseen suussa.

Kaukojen alkaessa alkoi jylistä ja koira paineistui kovasti, olisi mieluummin lähtenyt pois ja katseli vain ovelle, joten jätettiin loppu sitten välistä. Siispä kokonaisvaikutustakaan ei meille annettu vaan merkittiin ohjaajan keskeytykseksi.

Tuomarin mielestä oli oikein oiva peli, kunhan saadaan pakka kasaan :) Tyytyväinen olen taas koiran tekemiseen ja petrasihan tuo valtaisasti ekasta kokeesta, vaikkei se tuloksissa näykään. Keväällä sitten seuraavan kerran!