Meidän virallisen hallikauden vikat treenit. Lopputalvi päästään luultavasti silloin tällöin halleilemaan.

Noppa teki kisamaisen treenin, jossa korjasin selvästi väärät ja palkkasin liikkeiden välillä.

Aloitettiin seuraamisella, johon oli ihan tolkuton into ja painaminen ja leukojen louskuminen, mutta teki silti ihan nätisti eikä ne hampaat kuulemma minuun koskeneet :D Ääntähän Nopasta ei onneksi pääse kun ollaan hommissa.

Istuminen hyvä. Tähän seuruuseen lähdössä kuulemma nappasi.

Hyppynouto vieraalla kapulalla meinasi varastaa heitossa, loikkasi istumaan askeleen päähän :D josta korjasin takaisin sivulle ja sitten lähetys. Nosti hienosti, mutta pudotti minun eteen ja jäi mälväilemään ällöä kapulaa. Innostin nostamaan minulle uudestaan ja siitä ihan ok luovutus. Perusasennot vajaat kaikissa edestä sivulle-liikkeissä.

Metallinouto taas vieraalla, pieni kapula. Hyvin lähti ja nosti, kehuin nostaessa ja tulossa, hyvin eteen ja otin kapulan ajoissa ennen luovutuskäskyä.

Luoksetulossa annoin seisomiseen suuren vartaloavun ja pysähtyikin mukavammin. Maahan ok ja eteen samoin. Muistin itse käskyt oikein.

Ruutu epäröi etumerkeillä mutta eteni melkein keskelle asti, josta pysäytin ja juoksin palkkaamaan. Siitä maihin ja muutamaan otteeseen jouduin korjaamaan haistelusta. Ei myöskään ekalla kuullut luoksetulokäskyä kun haisteli. Sen lisäksi annoin ihan jonkun kumman käskyn. Uusinnalla hyvä. Huomautusta tuli ohjaajan liian vähäisestä äänenkäytöstä. Hallissa puhalsi lämmitin aika kovalla volyymilla myöskin.

Tunnarin sain taskuun jo ennen ruutua, joten hyvin hajustettu kun ei olla pitkään aikaan tätäkään tehty. Kapulat ympyrässä. Halusi mennä maahan sivulta. Lähetys vauhdikas ja ajattelin ettei mieti mitä tekee, mutta haisteli hyvin, nopeasti ja toi oman :) Tikusta meinasi tulla tulitikkuja, muttei pudottanut.

Kaukoissa otti häiriötä liikkurista joka teki isot käsimerkit, mutta malttoi kuitenkin ottaa asennot oikein. Matka ei ollut kamalan pitkä. Otin maasta seisomaan kun ne on meidän hankalammat ja kokonaisuudessaan ei liikkunut kamalan paljoa. Yksi seisomassapysyminen ei tahtonut onnistua kun otti häiriötä, joten peruuteltiin vähän ja liikutin itse koiraa jotta saatiin onnistunut seisominen. Kehuin ääneen.

Lopuksi vähän palloleikkiä ja peru-liikkeitä, joita pitää opetella käyttämään ja saamaan koiran ajatus taaksepäin.

Paikallaistuminen ja makuu vikaksi Meten kanssa jossa pysyminen ei ole ongelma, mutta haluaa koko ajan heittää valmiiksi perusasennosta maahan...