Tänään käytiin tuurausvuorolla Hyvinkäällä agitreeneissä.

Kohtuullisen haastava ratapätkä sujui hyvin! Pari kohtaa jotka olin suunnitellut tekeväni toisin kuin tehtiin, mutta muuten ok. Pitkällä alkusuoralla oli kolmantena rengas jonka teki tänään hyvin, sen perään vielä pituus ja muuri takaakiertona. Muurille otti muutaman ylimääräisen askeleen, jotta pääsi hyppäämään suorassa linjassa. Vallan hienoa sihtaamista koiralta.

Keinulla taas vähän hidastelua. Siitä pimeään putkenpäähän ja tiukka keppikulma, jossa me tänään päästiin leijeröimään :) Noppa teki kepit virheettömästi ja minä vaan juoksin suoran putken toista puolta ihmetellen että kylläpä se osaa ja myöhästyin seuraavasta valssista ihan kokonaan. No uusiksi ja uskalsin sitten jo jättää ääneen tahdittamatta kun en pystynyt juostessa katsomaan koiraa ja ehdin seuraavaan ohjaukseen hyvin. Hieno Noppa!

Putkijarrutus meille uutena ja tässä toimi suhina hyvin, varsinkin kun oma liike vei koko ajan kovaa eteenpäin. Putken jälkeen siis tiukka käännös takaakierrolle ja taas työnty pimeään putkeen, persjättö ja valssaten loppuesteille.

Meidän treenit meni tänään tosi hyvin ja hyvällä mielellä :)