Olen muutaman päivän ajan kunnostanut takapihan treenikenttää puolimetrisen lumimassa alta ja tänään se oli vihdoin siinä kunnossa, ettei voi olla treenaamatta :)

Kirpeässä pakkasilmassa huhkin ensin lingon kanssa ja kentän lisäksi kävin taas ajelemassa aidanreunaan kävelypolut. Muutama tunti tai useampi taisi pihalla vierähtää..

Nopan kanssa alkuun vähän kapulan noutoja koska vire oli hirmuisen korkea :) Autosta nappasin ohjatun kapulan matkaan ja heiteltiin muutamaan otteeseen, innokkaita hakuja ja hyvin luovutuksia, joissa muutama mälväys muttei syljeskelyjjä.

Seuraamista pätkä kaikilla käännöksillä, suunnilla ja temmoilla, hirmu hieno.

Luoksetulon seisahtumisen kanssa on tehtävä jotain, joten kokeilin taas pelkkää käsimerkkiä. Merkki vähän erilainen kuin ennen, heilautin kättä enemmän alhaalta sivulta ulos ja se pysähtyi kuin seinään! Ja äkkiä palloa perään kamalasti kehuen:) Näin kolme peräkkäin ja sitten yksi kokonaisena kehujen kera. Seuraavan kokonaisen jälkeen lähti taas tepsuttamaan josta toruin ja palautin takaisin lähtöpaikkaan. Uusin lopuksi taas tosi hieno! Minäpä nyt urakalla vahvistelen näitä enkä lusmuile ja treenaa kokonaisena. Seisomasta loppuosaa voi aina ottaa erikseen ja minusta maahanmeno on ihan ok. Hyvähyvä.

Liikkeestä istumisia ei ongelmia.

Ruutu ei ensin tahtonut muistua, mutta kävin kerran näyttämässä ja sitten löytyi, eikä mitään pyörähtelyjä. Kolme hyvää toistoa. Ei loppuosaa.

Kaukoja lyhyemmällä matkalla ja kävin palkkaamassa kun asennot löytyi heti eikä mitään eteenpäinpompsahtamisia ollut.

Loppuun vielä heiteltiin palloa ja kapulaa tehden vauhtinoutoja, Noppa malttoi ne jopa tehdä ja tiputtaa kapulan :)

Lopuksi Lukakin pääsi ulkoilemaan ja leikittiin koko porukka pihapallonriekaleella hippaa.