Kaksi asiaa voi jo ruksia tavoitelistasta, sillä pessimistinä olin ilmoittanut koiran sekä uuden vuoden agikisoihin, että seuraavan viikonlopun karkeloihin. Ja Noppa nousi tänään kolmosiin!

Ekalla hyppiksellä huomattavissa armotonta sudittelua ja tykitystä! Koira juoksi ihan mahdotonta vauhtia, taitaa tykätä kisaamisesta ;) Yritin olla ennakoiva ja pitää koiran hyvin hyppysissä. Oltiin ensimmäisinä radalla suorittamassa, enkä ehtinyt edes näkemään medejä kun aikataulu oli niin paljon etuajassa. Siispä ei täyttä tietoa vaikeimmista paikoista. Noppa oli vauhdistaan huolimatta hienosti kuulolla ja kuunteli minun vedot ja poispäinkäännökset hyvin :) Ollaan me jo jotain opittu :) Takakaarteessa S-mutka hypyillä ja liukastui sen verran, että rima tuli alas. Ei muita virheitä radalta ja tuolla vitosella sijoituttiin neljänsiksi. Loppuaika oli muutamia sekunteja alle ihanneajan, joten jos joskus osataan ne ennakoinnit ja tiukat käännökset ihan oikeasti, voi meistäkin vielä tulla oikeasti nopeita.

Toiselle agiradalle ei ollut samanlainen hätä kun ehti katselemaan medit. Ei juuri ongelmakohtia, vain yksi hankala takaakierto-valssi putken väärään päähän, mutta sekin sujui. Kontaktit hienot ja vapautin juuri kun pysähtyi, eikä himmaillut alastuloilla. Paitsi keinulla mutta siinäkin minusta vain sopivasti. Helppo loppusuora puomilta kaksi hyppyä ja se oli siinä! Nolla! Lopuksi jännättiin sitten koko luokallinen koirakoita, että riittääkö vauhti, kun miinusta oli nelisen sekuntia. Ja riittihän se, Nopan sijoitus neljäs ja SERTi napsahti!

Paikalla näkyi olevan myös ammattivalokuvaaja, joten toivon että on osuttu edes johonkin kuvaan. Ilmestyvät näytille jos niitä löytyy.

Josta päästäänki sitten siihen tavoitelistan toiseen kohtaan. Olin ilmoittautunut jo seuraavan sunnuntain kisoihin, joten kait sinne on pakko heti luokanvaihdon jälkeen lähteä! Koirakoita on melkein 70, joteneiköhän me ihan sujuvasti hukuta siihen massaan, minkäänlaisia suorituspaineita ei ole :)

Kuvia ilmestyi vihdoin 7.1. ja sain luvan niiden käyttöön kotisivuilla :) Kuvat on ekalta radalta, toista ei kuvaaja ollut enää kuvailemassa.

Alun tiukka hyppykuvio. Noppa varmistaa ettei rimat tule alas ;)

Suih! Sukkana läpi renkaasta. Vähän jännittää Hyvinkään rengas ainakin minua, kun ei ole hajoava. Viimevuoden rengastörmäily sen verran tuoreena vielä mielessä.

Ja viimeinen este! Mahdoinkohan jo kehua? Ilmeestä päätellen sitä ainakin odotettiin :)