Muutama viikko on kärsitty kennelyskän kourissa ja siitä toipuessa. Noppa yski melko rajustikin puolitoista päivää, siitä muutaman päivän kuluttua aloitti Luka. Noppa vaikuttaa jo toipuneelta, Lukan yskä taas ei ota loppuakseen, vaikka jo helpottanut onkin. Yskösten muututtua Luka sai aloittaa antibioottikuurin, jotta vältytään ikäviltä jälkitaudeilta.

Noppa on hiljaiselon aikana nukkunut ja syönyt ja makoillut ja loikoillut ja käynyt pihalla pyörähtämässä ja taas vähän loikoillut. Sitten vinguttanut vähän palloa ja kulkenut Nasun perässä ja makoillut ketarat oikosenaan Teemun sylissä. Ulkon apikkukoiraa huvittaisi kamalasti juosta tuhatta ja sataa, mutta se on muutamia pikkupyrähdyksiä lukuunottamatta ollut pannassa.

Lämpimämpinä päivinä on tehty takapihan kävelyhetken päätteeksi muutamia ruutuunlähetyksiä, kun tötsät on odottamassa treenaajaa kentän laidalla. Nyt pikkuhiljaa ruvetaan taas lisäämään liikuntaa, viikonloppuna on taas kisoja ja treenejä tiedossa. Tänään touhuiltiin sisällä vähän kaukoja, jotka toimii sisällä kohtuullisilla etäisyyksillä kamalan hyvin :)