Käytiin kokeilemassa Ojangon halli ja hyvältähän tuo tuntui. Erilaisia alustoja ja riittävästi tilaa.

Kaikki radat oli omalla tavallan hiukan kinkkisiä. Olisin mieluusti tehnyt medien vikan radan, mutta makseille vaihtui tuomari. Noppa oli kivassa vireessä tänään ja meillä oli tosi hyvin aikaa lämmitellä ja jäähdytellä, koirian oli kuutisenkymmentä kaikilla kolmella radalla.

Eka rata lähti hyvin mutta oman hidastelun takia koira ohjautui helpossa kohdassa väärään päähän putkea. Muurilla ei ongelmia ja pituudella kääntyi tosi nätisti. Loppu ei myöskään mennyt putkeen ollenkaan vaan tuli sählinkiä. Oksereita pitäisi vissiin treenata radan osina enemmänkin, nyt ryykäsi huonosti ja sai riman mahaan. Ei virhettä kuitenkaan A:lle, jossa U-putki oli vedetty tiukkaan ylösmenon molempiin puoliin niin, että A:n ylösmeno oli siellä putkenpäiden takana piilossa.

Toisella radalla unohdus! Radat oli käytännössä samalla ratapohjalla tehty ja se aiheutti hiukan huolta. Kyllä minä ainakin yhden voltin pyörin koiran kanssa ja mietin mihin hittoon piti mennä, kunnes muistui mieleen ja sittenhän sitä mentiin! Puomille tein tyhmän leikkauksen koiran eteen alasmenolla johon olisi mieluummin pitänyt valssata. Nyt jätin koiran selän taakse ja se sitten pomppasi kontaktilta huonosti sivuun. Siitä vitonen. Loppurata meni tosi hienosti ja yliajaksikin vain 2,89s. Meidän eka tulos jee! Okseri nyt puhtaasti.

Kolmas oli hyppyrata. Alun hyppykuvioa heti hankala. Toiselta puolelta ajattelin ensin tekeväni, mutta oli niin vähän tilaa esteiden välissä ja ajattelin että koira hyppää suoraan syliin jos sitä kautta vien. Olisi vaan pitänyt viedä, koska toista kautta kiertämällä vilahti putkeen kuten vähän uumoilin. Ei tullut ihan hyppysiin koira, vaikka kovasti yritin. Loppurata meni tosi hyvin! Saatiin valssata oikein urakalla.

Olen ihan hirmu tyytyväinen tämänpäiväiseen! Tietenkin tuo hyppyradan kömmähdys harmittaa ja tokallakin radalla se että menin unohtelemaan, mutta kokonaisuudessaan tosi hyvin! Koira myös jaksoi kaikki radat hienosti, ei himmailua lopussa. Erityisen iloinen olen myös muurin suoritusvarmuudesta. Lähestymiskulmat tosin oli helppoja tänään. Noppa oli myös tosi hyvin kuulolla ja suoritti kepitkin joka kerta hyvin, vaikka lähestymiskulmat ei olleen aina ihan helpot.