ATD:n kevään vika treenivuoro. Nopalla oli tänään reilusti virtaa. Ohjaaja oli vähän kuutamolla.

Muuria hypättiin radalla neljästi vähän eri kulmista. Noppa suoriutui tehtävästä hienosti alkuunsa, mutta sitten tuli Nopalle vähän yliyrittämistä ja liian tiukalla linjalla polkaisi palikat nurin. Sen jälkeen taas otti muurin aikalailla varmistellen, muttei ajatellutkaan kieltämistä :) Koiralla riittää hienosti yritystä tiukkoihin hyppyihin mutta taidot ei kyllä siihen vielä riitä.

Pussiakin tuli tehtyä radan osana ja pöytää. Kepeille tiukan sisäänmenon ohjaus uudella tyylillä ok. Pöytäkin alkuun oikein hyvä, jarrutti käskettäessä ja paikoillaanpysyminen ei tuota ongelmaa. Kuitenkin pussilta pöydälle onnistuttiin möhlimään, minä jarrutin koiraa liikaa ja juoksin liian lähellä, Noppa ei ollut satavarma että saako hypätä vai ei ja hyppy jäi puolitiehen. Siis maha vasten pöydän reunaa. Onneksi ei tullut liian lujaa kun jarrutti jo etukäteen.

Tunnustelin koko rintakehän ja mahan hyvin läpi, eikä ainakaan heti tuntunut mitään aristuksia.

Että osaakin olla tyhmää kun koiralla menee lujaa niin ohjaaja mokailee. Ei viime treeneissä ollut pöydän kanssa tällaisia ongelmia, mutta nyt mentiin liian tasatahtiin ja kovaa ja hyvä yritys jarruttaa iski koiraan vähän turhan tehokkaasti taas. Se on siis turhankin kuuliainen agiradalla ja vähän kömpelö, jonka johdosta hyppytekniikkakin varmaan on mitä on. Noh, seuraaviin ohjattuihin treeneihin on varmaan nyt sitten noin kuukausi, joten yritetään käyttää aika hyödyksi tekniikkatreeneillä.