Piha on sula! Vaikkakin vielä kovin vettynyt. Mutta treenikentältä löytyy jo kohtuullinen alusta. Pystyttelin siis vihdoin hyppytekniikkatreenin oikeaan muotoonsa. Hassunhauskaa juu, ei taas alkuunsa oikein mennyt oppikirjan mukaan, mutta löytyi se oikea-aikainen ponnistus taas ja otettiin kaikki tarkoitetut väliaskeleetkin.

Tuli pitkästä aikaa otettua tänään kuviakin. Pihahommia kun aluksi tein, laitoin koirille huomioliivit päälle. Kuvissa siis räikeitä värejä ruskeiden ja harmaan sävyjen lisäksi. Kamerasta loppui akkukin kesken, joten tällaisia muutamia rallikuvia vaan. Kaikki kuvat tuolla: luka.dy.fi/kuvia/Kevat2012/index.html

Lisäksi koirien rallatessa huomasin, että Luka ottaa aika kovaa kiinni hippaleikeissä. Noin niinkuin Nopan suutahtamisesta päätellen. Joten en yhtään ihmettele jos joskus on kylki hiukan kipeänä noiden rallien jälkeen. Mitään naarmuja tai reikiä ei onneksi ole tullut.

On se hassua, kuinka se hyppää kentällä kuten hyppää. Kun kuitenkin normaalielämässä loikkii ihan normaalisti. Pikku hikari.