Tänään oli Vihdin kisojen vuoro. Ilmoitin Nopan kolmesta tarjolla olevasta kahdelle viimeiselle radalle, joka vaikuttikin kisapäivän päätteeksi hyvältä valinnalta. Koiralla oli vauhtia sopivasti molemmilla radoilla.

Ekana oli agirata, jonka profiili aika suoraviivainen. Koukkuna ehkä yksi hyppy tuplarimoilla. Kävin lämmittelypaikalla tekemässä saman näköistä estettä, mutta tuli silti ekalla ylityskerralla se rima alas. Tämä hyppy taidettiin hypätä ainakin kolmesti ja molemmista suunnista, seuraavat hypyt ok. Puomi ja keinu tänään vauhdikkaasti, kontaktit otti nätisti kun keskityin niihin. En tosin muista, että pysäytinkö kokonaan? Muurin hyppäsi hyvin, olin vieressä ohjaamassa. Muutama häsellys itsellä, en ihan tehnyt niinkuin olin tutustumisessa suunnitellut, mutta yli 6s alle ihanneajan saatiin silti suoritettua.

Toinen rata oli hyppäri. Hiukan hankalampi kuin edellinen. Muutin ohjaussuunnitelmaa tässäkin kesken rataantutustumisen. Aikaa oli 10 minuuttia tutustumiseen ison ryhmän kanssa, minusta aika kiva vaihtoehto ja ehti rauhassa miettiä, vaikka välillä vähän ruuhkaa olikin. Se tuplahyppy myös tällä radalla, nyt ei ongelmia. Kielto tuli kuitenkin muurilta, kun lähdin ottamaan etumatkaa koiraan ja valmistelemaan valssia takaakiertoon ohjatakseni. Noppa ohitti muurin ulommalta laidalta ja kävin sitten törkkäämässä sen sinne uusiksi. Tässä oli vähän sellainen hasardiveto taas kun asiaa jälkikäteen pohdin, lähetin ponnistamaan ihan vierestä ja vielä vinosta kulmasta, mutta teki hyvin. Lopun hypyt oikein hyvin.

Vitoset on paljon parempia onnistuneilla suorituksilla kuin ne hyllyt vääristä radoista :)

Ennen Suomipeliä vietettiin vielä koirien kanssa aikaa pihalla. Minä istuin vällyn alla keskellä pihaa lukemassa ja koirat veti rallia useampaan otteeseen. Molemmat tuhosivat muutaman kepin ja söivät vähän savea, sen jälkeen taas muutama kopitus Nopalle frisbeellä. Tässä pitää itse olla aika tarkkana, sehän sinkoaa ihan minne sattuu jos heittää huonosti...