Ajattelin että iltapäivän kisat sopisi hyppytekniikkapäivän jälkeen, mutta meni eilen kyllä vähän pitkäksi ja väsy painoi molempia. Nopalla oli kuitenkin intoa radalle.

Eka agirata oli kamalan hankala ja täynnä meille hankalia takaakiertoja. Noh, ei ne pelkät takaakierrot rataa kaataneet, koira meni minne sattui eikä kuunnellut kunnolla. Vauhtia olisi ollut mutta keskittymistä ei sitten ollenkaan. Sellainen kamala sähellys kävi ja sehän johti siihen että minä loukkasin jalkaani kompuroidessa. Tultiin sitten juosten vaan lopulta pois. Eka rata oli muillekin hankala, vain kaksi nollarataa. Mitä hyvää? No hyppäsi muurin.

Toinen rata oli helpompi, vaikka sielläkin muutamia kiertoja. Meinasi nytkin lähteä lapasesta joka mutkassa, mutta kovalla käskytyksellä sain kääntymään ja tein ne takaakierrot erilaisella ohjauksella. Oliko se sitten helpompi vai ei, en tiedä, ajatuksena oli tarjota koiralle kuitenkin helpompi linja hypätä. Kontakteilla olin tänään tosi tarkkana ja ne olikin ihan ok. Tuplarimat ei myöskään olleet juttu eikä mikään tänään. Loppusuora oli keinulta hyppy hyppy, keinulla hidastelin kovasti, minä otin turhan paljon siis etumatkaa. Loppusuoran hypyt hyvin ja kirjaan toinen NOLLA! Sijoituskin oli kymmenes :)

Tänään keskityin radalla siihen, etten tarjoa koiralle liian vaikeita hyppykulmia, hankalaa oli niiden takaakiertojen kanssa. Muurille katsoin että on sopivan suora lähestyminen enkä jättänyt koiraa yksin niitä suorittamaan vaan ohjasin hyppyyn. Näissä jäin sitten itse vähän jälkeen. Ekalla radalla ei ollut väliä, toisella tuli pitkiä käännöksiä. Aika oli kuitenkin vallan riittävä. Kontakteille vielä lisää tarkkuutta, nyt teki hyvin muttei ollut kaukana karkaaminen. Pysäytyksiä on paha tehdä meidän hyppykaarilla, mutta siis näissä tarkkana. Voisin varmaan tulla enemmän koiran edelle puomilla.

Nyt Noppa saa rauhassa keskittyä treenaamiseen, ennen sm-kisoja ei ole ainakaan vielä suunnitteilla kisoja.