Perjantaina suunnattiin Jyväskylään agiSM-kisoihin, Noppa oli varattu ATDn joukkueeseen. Perjantaina oli vuorossa avoin kisa kolmosille kahden radan verran.

Eka rata tyssäsi jo alkuunsa, Nopalla ei oikein ollut kisamoodi päällä ja oli heti pinkomassa väärälle esteelle. Lopullinen hylly tuli valssisekoilussa, sain työnnettyä koiran takaakiertoon vahingossa ja sen jälkeen pyörittiinkin hetki ympyrää koira hukassa. Kepit otti väärin mutta päätin etten korjaa kun en käskyttänytkään ja juostiin vaan loppuun asti, tehden kontaktit ja muuri.

Toinen iltakisa oli Salme Mujusen hyppäri, "turmion putket" tai jotain sinnepäin! Tälle radalle lähdettiin sillä ajatuksella, että hylly tehdään kuitenkin. Vaan eipäs tehtykään! Ainoa selkeä virhe tuli kepeiltä, jätti viimeisen välin pujottelematta. Niinkuin suurin osa muustakin porukasta ;) Keppien päässä oli nimittäin mutkaputki jonne ei pitänyt mennä, vaan pitikin lähteä toiseen suuntaan suoraan putkeen. Toisella yrittämällä ohjasin koiran loppuun asti ja olin armottomasti myöhässä suoran putken jälkeen, josta ei saanut mennä edessä olevaan mutkaputkeen vaan piti kääntyä hypyille. Nopalla oli nyt oikea fiilis ja korvatkin auki, kääntyi tosi nätisti ja suoritettiin hypyt, pujahdettiin putkensuiden välistä seuraaville hypyille ja sitten päästiin rallaamaan putkissa :) Radalta tuli reilusti yliaikaa ja kymppi, josta en tosin tiedä mikä se toinen virhe oikein oli. Rata oli tosi hankala ja virheitä tuli paljon, meidän yliaikakympillä sijoituttiin sijalle 18!

Lauantaina oli vuorossa joukkuekisa. Nopan kanssa startattiin joukkueen ensimmäisinä aikaisin aamusta. Rata oli helppo kakkosen rata, mutta rimat 65cm. Alku oli kolmen hypyn suora, siis hyppy, okseri ja muuri. Arvatenkin joku näistä tuli alas ja tällä kertaa se oli okserin rima. Muuten radassa ei minusta ollut moitteen sijaa, keinu ehkä vähän varovaisesti. Radan jälkeen huomasin että kuitenkin vähän kolahti jalkaan kun ei revitellyt lopuksi normaalisti. Kävelyttäessä alkuun aavistuksen huono toinen takajalka, joka sitten selkisi kävelytyksellä. Radalta virheitä 5 ja muutama sekunti yliaikaa. Tällä tuloksella kuitenkin tehtiin joukkueen paras suoritus :) Joukkue sijoittui kisassa sijalle 31/65.

Sunnuntaiksi jäätiin katsomaan yksilökisoja, kunnes minien finaaliradan alkuun alkoi sataa vettä. Oli siis sopiva ajankohta suunnistaa kotimatkalle. Nopalla oli ainakin kiva viikonloppu :) Muina päivinä sai lepäillä väliajat isossa kevythäkissä teltan suojissa ja käydä mulaamassa joessa, sunnuntaina retkotti pitkin pituuttaan katsomossa :)

Kisojen jälkeisenä päivänä palkkiona hyvin tehdystä suorituksesta Noppa sai CST-käsittelyn.