Sunnuntaikisat Keminmaalla alkoivat taas niin lupaavasti, mutta haetutu nollat jäivät uupumaan. Sunnuntain rimat 60cm.

Päivän eka rata oli hyppäri, sm-kisojen maksien karsintarata. Nopalla oli taas hyvä draivi päällä, mutta viikonloppu alkoi jo ehkä painaa jaloissa kun huolimattomasti pudotti kaksi rimaa. Ensimmäisen heti ekalla esteellä, joka oli osaksi minunkin vikaa. Noppa katseli vaan putken suuta joten jätin sen vähän lähemmäksi ekaa estettä kuin normaalisti. Siinä sitten kolisteltiin. Muuten rata sujui tosi hyvin suunnitelmien mukaan ja ohjauskuviot toimivat hyvin. Suorasta putkesta takaisinpäin kepeillevientikin oli minusta tosi hyvä. Puolivälin hyppykoukerot eivät olleet ongelma, toinen rima tuli kun koira ampui putkesta ulos ja kaarsi hypyn yli viimeiseen putkeen, tuli vaan niin kovaa vauhtia ettei pitänyt jalkoja kurissa. Tältä radalta 10vp, päästiin hyvin muutaman sekunnin turvin aikaan ja voitettiin.

Toinen rata oli perus agirata jonka ajattelin sujuvan ok. Siellä tuli kuitenkin yksi hyppy otettua väärään suuntaan, kun en itse työntänyt taakse riittävän voimakkaasti. Loppusuoralla kun työnsin voimalla muurille, irtosi siitä täysiä pitkällä olevaan pussiin kun piti siitä sivusta ottaa yksi mutkaputki ensin :D Lähetin sitten sieltä renkaalle ja viimeiselle hypylle, jonne irtosi nätisti ja juoksi suoraan hihnakorille.

Viikonlopun saldona ei yhtään puhdasta nollaa, yksi hyvintehty rata, 3 palkintopallipaikkaa. Niin ja ihan hyvä mieli lähteä seuraavankin kerran reissuun :)