Antoihan se onnistuminen itseään odottaakin :) Niin monessa kisassa se on ollut niin lähellä, että oikein jo alkoi harmittaa.
Eka rata meni Nopalla vähän kaahaamiseksi. Tällä viikolla on molemmat treenit jääneet väliin, joten sitä vauhtia oli vähän liikaa. Ekalla radalla pudotti vauhtinsa takia ensin riman ja sitten ohjautui väärään päähän putkea, kun ei jarruttanut ollenkaan. Samalla radalla putkesta ulostullessa ajautui toiseen väliin kepeillä, ei tässäkään oikein kuunnellut vaan pisteli menemään ;) Mikä on tietenkin ihan kiva asia, vauhtia saa tulla lisää. Olin sitten tarkkana kontaktien kanssa, muut otti hienosti paitsi keinun. En ottanut uusiksi kun kuhnailtiin radalla jo muutenkin, mutta toruin enkä antanut hypätä seuraavaa estettä. Käveltiin loppuun josta kiihdytin koiran viimeiselle esteelle, siellä pääsin kehumaan.

Toisella radalla oli hyvin korvat auki. Hidasti nätisti alastuloille, joista pysähtymättä kutsuin jatkamaan. Muistin siis oikeasti vapauttaa käskyllä. Nyt oli tarkkana kovavauhtisten rimojen kanssa ja minä olin tarkkana kepeilleviennin kanssa. Minulla ei kyllä ole enää muistikuvaa kuinka rata edes kulki, mutta sen muistan että tehtiin sujuva rata ja NOLLA! Startattiin melko alussa ja mentiin siinä vaiheessa kärkeen, lopulta sijoittuen kuudensiksi. Etenemä oli Nopalle tosi hyvä 4m/s ja miinusta oli reilu 5s. Hyvä me :)

Hyppäri ei myöskään ollut erityisen hankala, mutta koska olen vältellyt päästämästä koiraa silmistäni, en uskaltanut tehdä persjättöä hyppykuviolta putkelle. Takaaleikkasin ja ohjasin takaa ajatellen että kyllä se sen putkenpään näkee, sen seurauksena koira kääntyikin hypylle ennen putkea. Tuplanolla harmittavan lähellä. Eikä triplanollakaan olisi ollut mahdotonta.