Noppa kävi tänään näyttelyssä. Olin toivonut että ainoassa, mutta toiveeni ei toteutunut. Tuomari oli Serbian Milivoje Urosevic ja tahti oli nopea. Noppa käyttäytyi hyvin ja vaikka olisi halunnut tehdä tuomarin kanssa lähempää tuttavuutta, malttoi mielensä ja seisoi aloillaan vaikka nenä liikkuikin kovaa vauhtia. Tuomari ehti kysyä ikää samalla kun katsoi suuhun ja sitten alkoi päivittely, että liikaa liikaa. Näinhän se on että purennassa on vikaa. Tuomari ei sitten kuitenkaan tämän jälkeen edes koskenut koiraan, ei liikuttanu lausui pari lausetta. Näin ne kuuluivat:
"Undershot. Compact bpdy. Correct tail."
Tuloksena T eli tyydyttävä. No, olihan se parempi kuin hylätty, joka myös olisi voinut kopsahtaa kouraan. Olisin tosin toivonut hiukan enemmän ajankäyttöä, olisi ollut kiva liikuttaakin koiraa, edes harjoitusmielessä. Arvostelusta sanottakoon sen verran, että Nopallahan on yläpurenta, ei alapurenta ;)

Näyttelypaikalta ehdittiin ongelmitta agikisoihin, koska tuomari oli huippunopea. Kahden radan verran agia samalla Turunseudun reissulla. Eka rata oli Viitasen jota etukäteen vähän pelkäsin, mutta ratahan oli kiva ja sujuva. Startattiin tosi hyvin ja vaikka vähän tuli väliin kiire, koira ohjautui luonnollisesti ja hyvin, oli hienosti kuulolla. Virhe tuli kuitenkin takaakierron jälkeen, tämän tein pakkovalssilla ja olin vähän turhan edellä koiraa, livahti selän takaa yhden ylimääräisen hypyn.

Toinen rata oli öö, miestuomarin, liian hankalat muutama kohta meille. Hylly heti kolmannelta esteeltä kun tuli väärältä puolelta, mutta ei loppukaan sujunut niinkuin piti. Positiivisena asiana sanottakoon tästäkin radasta, että teki hienon itsevarman muurin takaaleikkauksella :) Hiukan reunaa hipoen että jäin vähän katsomaan että meneekö se sen, mutta ei siis kosketuksia. Useampaan kohtaan tyssäsi eteneminen ja loppu tultiin hölkäten pois.

Kerrassaan turha Turunreissu siis, mutta eipä mitä, huomenna lisää agia ja ensi kesänä uutta yritystä näyttelytuloksen puolesta.