Purinalla piirinmestaruuskisoissa, Noppa osallistui joukkuepiirinmestiksiin vaan.

Radat ei olleet mitään erikoisen vaikeita, mutta takaakierrot ja 65 rimakorkeus vähän jännitti. Noppa ei kuitenkaan hötkyillyt eikä tiputellut. Hyllyt johtuivat ihan ohjaajan törttöilystä. Ekalla radalla tuli mukakiire ja otti keppien sisäänmenon oikein, mutta ajautui sitten kolmanteen väliin. Siitä korjaus, jonka jälkeenkin ihan turhaan vedätin ja jätin koiran siihen itseni taakse, josta sujahti selän takaa puomille edessä olevan putken sijaan. Otti kuitenkin se alastulon ihan nätisti ja juostiin ulos.

Toinen rata oli hyppäri, ensin alkuun syheröä ja sitten pitkiä estevälejä. Itsellä alkoi tuntua sairastumisen merkkejä, joten keskittyminen ei ollut ihan parasta mahdollista. Niinhän siinä sitten kävi että esteellä numero neljä tuli täysunohdus, minne oltiin menossa. Nyin hetken paikallani miettien mihin hittoon piti mennä ja koiran tullessa mutkaputkesta ulos osui silmiin numero neljä. Sinne sitten ja valsii ja putkeen, mutta numero kuusi hukkui taas. Sekin löytyi ja jatkettiin pelastuksilla eteenpäin, kepit otettiin samasta kulmasta nyt hyvin. Keppien jälkeiseen takaakiertoon hätiköin taas enkä saanut työnnettyä, joten siitä hylly. Kovassa vauhdissa tuli tämän jälkeen joku rimakin muistaakseni alas. Muurille takaaleikkaus teki nätisti ja loppukin oli minusta ihan hyvä. Pussista putkelle tosi pitkä väli. Radalta ulostultua piti pysähtyä hekottamaan oikein kunnolla seurakavereiden kanssa. Tämä kaikki kohellushan on nimittäin myös videolla ;)

Kolmas rata oli ulkona joukkuerata. ATD joukkueet oli tänä vuonna muodostettu kokemattomammista koirista, kaikki joukkueet saivat minusta tuloksen ja sehän on jo hyvin. Rata oli helppo, ei tuottanut vaikeuksia muistin kanssa. Koira kuunteli hyvin koko päivän ja ohjauksellisesti onnistuttiin tällä radalla hyvin. Puomin alastulolla mentiin kovaa ja oli siinä hilkulla, tuomarin mielestä ei osunut, antoi virheen. Noppa teki joukkueen nopeimman suorituksen. Ankkuri teki nollan, muut tulokset 10 ja hyl, näillä maksijoukkue sijoittui kuudenneksi.