Parin viikon tauon jälkeen koiralla riitti virtaa treeneissä oikein urakalla :) Kiva rata, jossa muutama kohta missä piti olla tarkkana. Ekalla kiekalla olin myöhässä ja hätäilin, koira painoi jalkojen välistä putken väärään päähän. Itse tarkemmin ja persjättö keppien jälkeen onnistui paremmin, sain koiran ohjauttua oikeaan suuntaan ja sitten jatkettiin. Tiukka takaakierto ja suunnanvaihto suoran putken jälkeen, A-kontaktissa ei ongelmia, kuten ei yleensäkään treeneissä.

Nopan mielestä oli varmaan sikakivatreeni, kun putkiakin oli kolme ja ne mentiin useampaan kertaan ;) Irtoaa putkille hyvin ja hakee ne hyvin. Myös huono ohjaus An alla olevalle putkelle haki hyvin, vaikka itse osoittelin vähän minne sattuu.

Muurin teki varmasti, vaikkakin ponnistaa kovin kaukaa. Loput kolme hyppyä otti kuulemma samalla laajalla hypyllä kuin muurin, erilaisia hyppyjä siis kuin aikaisemmin radalla. Minua pelotti kun otti niin siivekkeitä hipoen nuo hyppynsä.

Tauko teki taas hyvää. Lauantaina on jälleen kisat, saas nähdä minkälainen tykitys siellä on nähtävissä. Ja montako puomia loikataan ;)