Purinalla kolme rataa, kaikki vähän kinkkisiä.

Eka rata oli hyppis ulkona. Alku oli irtoamista ja takaisintullessa livahtikin putkeen kun piti tulla hypylle, tämä oli pistettävissöä omaan piikkiin.

Toinen rata hyppis sisällä. Tarjolla oli haastava keppikulma ja putki aivan siinä sisäänmenolla. Nopan kanssa tein tähän valssin ja sain koiran oikealle esteelle, vaikka se niin monelta muulta oli epäonnistunut. Noppa kuitenkin näki tänään vain putkia ja se irtosikin sitten pimeään kulmaan mutkaputkeen jättäen yhden hypyn välistä. Yritin korjata, mutta sinne se livahti.

Kolmas oli agirata. Haastava tämäkin, joskin Noppa päätti pompata puomin alastulon, taas. Tämäkin oli oma vika kun en mennyt sinne alastulolla pysäyttämään vaan otin etäisyyttä kohti seuraavaa estettä. Lopussa pidin liian kiirettä ja irtosin liian aikaisin putkensuulta, koira ei kääntynytkään vaan luki vieressä olevan hypyn.

Sitten odotellaan muutama viikko ennen seuraavia kisoja. Tässä kisaputkessa oli tosi monta läheltäpiti-nollaa, jotka lipsahti vitosiksi tai hyllyiksi. Olen saanut itselle tsemppiä ja tarkkuutta lisää, koirakin on ollut kuulolla ja vauhdissa, mutta ne pienet viimeistelyt on jääneet puuttumaan. Seuraaviin kisoihin taas tarkemmalla keskittymisellä ja hyppiksillä voidaan kokeilla niitä haastavampiakin ohjauksia, agiradoilla on kuitenkin nyt vaan keskityttävä ottamaan ne alastulot kunnolla. Vaikka se tarkoittaisikin kovasti myöhässäolemista seuraaville esteille. Ja kisapaikalla vielä kontaktitreeni ennen rataa! Tänään en sitä ehtinyt tekemään, kun oma vuoro yllätti taas poissaolojen takia.