Mirjan kanssa TOKOa.

Noppa aloitti tunnarilla. Pidin omaa pitkään kädessä ja Mirja kävi laittamassa ympyrään kymmenkunta palikkaa. Noppa lähti kovalla vauhdilla, mutta malttoi silti aloittaa haistelun. Kävi läpi ensin väärän puolen, meni oman yli, palasi takaisin mutta nosti viereisen. Lähetin uusiksi ja nyt nosti omasta seuraavan, pudotti ja toi oman. Olin tähän suoritukseen kyllä ihan tyytyväinen, kun ei olla tunnari tehty tosi pitkään aikaan. Tästä on minusta hyvä jatkaa tarkkuustyöskentelyä ja väärien suoritusten minimoimista, kun on selvillä että Nopalla on muistikuva, mitä tässä pitikään tehdä.

Ruutu löytyi kyllä ekalla yrittämällä, mutta ei edennyt perille asti. Pyöri hiukan, ajautui oikealle, josta taakse ja siitä oikeaan kohtaan. Juoksin taputtamaan oikeasta paikasta. Toinen lähetys pallolle lujaa!

Sitten Hugon kanssa yhtäaikaa seuraamista ja peilin kanssa katselin miltä askeleet näyttää.

Kaukoja läheltä ja kauempaa, tänään ei harpponut eteenpäin ja nousi ekoilla. Tosin yksi seisominen istumisen sijaan.

Puisen tasamaanoutoa isolla kapulalla, ei pureskellut yhtään. Otin vähänniinkuin vauhtina, sai tuoda käteen asti ja siitä vaihto heti palloon. Sitten oli tarkoitus malttaa istua vaikka heitetään ja varasti joka kerta! Minun piti pitää kaulapannasta ettei ryntää. Tästä ei tullut palkkaa, mutten viitsinyt innosta niin kovasti kieltää.

Metalli oli taas iso ja vähän ällö, mutta tuli pienemmällä kannustuksella kuin viimeksi.

Tästä hetkeksi aikaa autoon ja lopuksi paikalla istumiset ja makuut. Istui tosi nätisti :) Makuussa käskyllä alas ja kun Mirja sanoi toistamiseen "käsky" pompahti ylös.. Joten ajatuksella uudestaan alas ja sitten kellahti lonkalle. Makuu kuitenkin hyvä ilman haisteluita, häntää heilutettiin kovasti hallin ulkopuolelta kuuluneille seuraavien tulokkaiden äänille, mutta oli muuten hyvin rauhassa. Ekalla ylös.