Menin hallille taas ajoissa ja otin Nopan kanssa vähän agia ennen oikeaa treenivuoroa. Tehtiin matalalla hypyllä niitä backflappeja ja kierrätin vähän muurillakin. Pääasiassa oli tarkoitus kertailla niitä alastulokontakteja ja sain koiralle kivasti vauhtiakin. Sain sen juoksuttamalla ympyrärataa siihen vireeseen, että lopussa lelunheitosta meinasi varastaa mutta jarrutti etutassuilla ja törkkäsi takajalat takaisin puomin alastulolle :) Mitenkäs saataisiin nämä toimimaan siellä kisoissakin?

Hallin raivaamisen ajan Nopalle lepoa ja sitten tehtiin ihan ajatuksella käskytetty treeni, kun Hugo piti lepopäivää ennen kisojaan. Noppa teki ensin pätkän seuraamista ja se tuntui aikas kivalta. Ei painanut ja vähän piti miettiä, että onko se siinä, mutta olihan se ja nätisti teki. Aivasteli tosin.

Sitten ruutua. Täyspitkältä matkalta ja lähti ripeästi, vähän hidasteli lopussa, pysäytin aika myöhään ja valahti takareunan yli. Toisella yrittämällä, kun tiesi mihin on menossa, meni lujaa ja pysähtyi taas ok, mutta takajalat takareunalla. Itselle muistutus, seuraaville kerroille nauhat! Loppuosaa käskytettynä, kävin palkkaamassa kun makasi rauhassa eikä välittänyt liikkurin käskyistä. Sivullekutsu myös reippaasti.

Tunnari nyt väljemmillä etäisyyksillä taas ringissä. Varasti lähdössä, mutten kieltänyt kun halusi lähteä. Hampaat kalahti johonkin väärään ja haisteli tarkasti, nosti oman ja pudotti käydessään tarkastamassa vielä yhden, loppuun tosi nätti luovutus!

Jäävät zetana, istu-seiso-maahan. Eka ja vika hyvät, epäröi alkuun seuruuseen lähtöä. Seisomisessa vähän kääntyi takaisin tultaessa, joten otin vielä uusiksi lelun avulla.

Luoksetulon pysäytyksiä tehtiin putken avulla. Lähetin putkeen ja ensin sai tulla kiinni palloon, sinne väliin sitten pysäytyksiä pallonheitolla. Tosi ripeitä!

Hyppynoudossa yritettiin tehdä harjoitus, jossa heitän ja käskytetään, mutta koira ei saa mennä vaan saa palkan odottamisesta. Mutta eihäs se onnistunut, kun leikin alkaessa ryntäsi hakemaan sitä kapulaa :D Noh, yksi onnistunut suoritus perään ja keskitytään näihin ehkä sitten namin kanssa.

Metallia taas maisteltiin ja nosteltiin, mutta onpa se vaikeaa.

Kaukot jäi tekemättä.