Agitreeneissä tänään hyppyrata.

Alussa kolmen esteen takaa ohjaus ja treeniä päällejuoksuun. En ensin meinannut saada osumaan, kun koira hyppäsi melkein päin koko ajan siivekettä hipoen. Sitten olin luottavainen ja asetuin oikeasti kauas ohjaamaan alun hyppykuvion seisten paikallani ja muutamalla askeleella sitten ohjaus neljästä valittavasta putkenpäästä siihen oikeaan. Wau olipa hieno kun saatiin osumaan oikein! Noppa ohjautuu kaukaa hyppykuvioille hyvin sitten vain jarrutuksen päinhypyissä oikeaan kohtaan ja se sujuu kuin tanssi :)

Seuraava treenikohta oli tiukaksi tehty pussista suorakulma renkaalle, jossa eteenpäin pyrkivä koira lähti luonnollisesti kiertämään seuraavaa estettä. Tähän voimakasta jarrutusta juuri pussiin juostessa ja sehän kääntyi :)

Hyppykaari muurille hyvä, putkeen ja hypyn kautta lähetys seuraavalle, irtoaa tosi nätisti. Tiukka hyppykaari ennen loppusuoraa vaati myös hiukan treeniä, jotta saatiin turvallinen ja sujuva lähestyminen muurille.

Tänään oli hyvä treeni, minulle ja koiralle. Sai rauhassa miettiä omaa sijoittumista, ei mitään älyvaikeita ohjauksia eikä ansoja, sai liikkua luonnollisesti pitämättä kamalaa kiirettä. Lisää tällaisia :) Myös koiralla oli tosi kiva draivi ja hyppäsi hyvin.