Sekä Luka että Noppa pääsivät tänään CST-hoitoon töissä. Lukalla oli kroppa hyvässä kunnossa, Nopalla pientä juilia lonkkaluiden välissä alaselässä.

Töiden jälkeen mentiin hallille, jossa Noppa sai lämpän jälkeen tehdä vähän puomia. Oli tosi vauhdikas ja tarkka alastuloissa, heitin palkkaa taas. Käskyllä vasta vapautus. Jäisiköhän näistä jotain mieleen kisoja ajatellen?

Noppa teki myös mutkaputken avulla vähän luoksarin pysäytyksiä, pysähdykset tosi napakat.

Sitten sitä oikeaa tokoa. Seuraamista ja askelia, juoksua. Nämä ok, taaksepäin askelluksissa tuppaa peruuttamaan liikaa.

Kaukoja, ensin nostoja istumaan ja seisomaan pitkällä välimatkalla. Istuimaan hyvä, seisomaan ei oikein tahtonut nousta. Vähän jumppaa lähempää ja sitten taas kaukaa nosto, nyt hyvä ja sähäkkä. Lähempää täydet vaihdot ja liikutti takajalkoja vain hiukan kertaalleen :) Tosi hyvä vire oli nyt näihin.

Ruutu upea! Kovaa suoraan ja hyvä pysähdys, palkka. Toisella otin kokonaisena, eli käskin myös maahan. Mietiskeli vähän että ai niinkö, mutta reipas maahanmeno silti. Pysyi nätisti kierrossa ja kävin palkkaamassa. Kutsuin vaikeammalta puolelta ja vähän aikaisin, ei osannut tulla vasemmalle suoraan vaan kiepsahti oikean kautta.

Hyppynouto ei suju pikkukapulalla, kun siitä pitää yrittää ottaa päästä kiinni. Isolla tosi hyvä, ei mukeltelua.

Metallin otin oman pikkuisen, tai keskikokoinen se oikeasti taitaa olla, tosi hienoja noutoja! Luovutuksessa meinaa pudottaa, mutta ei se haittaa.

Luoksetulo liikkeenä oli tosi kökkö. Ei pysähdy kuin nimeksi ja hiippailee loppumatkan. Höh. Kai tuolla jotain pisteitä saa, mutta on kyllä niin löysä kuin voi olla.

Tunnarissa ahdehdin ihan turhaan, miksi sitä pitää edes yrittää, kun koiralla ei ole kunnollista tuntumaa siihen, mitä se on tekemässä... Tämä nyt tehotreeniin.

Paikallaistuminen hyvä ja varma, makuu samoin, paitsi tahtoo varastaa maahan ;)