Ojangossa taas iltakisat. Nipalle kolme rataa.

Eka rata oli vähän kinkkinen, mutta tehtävissä. Paitsi että kun on myöhässä ja säveltää, koira karkaa putkeen :p Otin siis ohjauksen eri tavalla kuin olin suunnitellut ja se kostautui, kun en jarruttanutkaan. Kamala vauhti oli myös päällä ja kontakteille pysähtymisestä ei tietoakaan. Keinunkin veti kovaa loppuun asti. Ei kuitenkaan loikkinut, joten menin ja kelpuutin. En tiedä oliko järkevää.

Toka rata oli kovasti kinkkinen, vaikkei profiililtaan ollut erityisen hankala. Nollat työn takana. Kaikki sujui hyvin neljänneksi vikalla esteelle asti, jossa jätin ohjaamatta puomin jälkeisen hypyn! Tuli siitä siis ohi ja ai että kun harmittaa! Vitonen lopputulokseksi ja aikaankin ehdittiin voltista huolimatta. Kökkö! Noh, sijoitus olisi ollut kait viides puhtaalla radalla, joten palkintopalli ja serti olisi silti jäänyt saamatta. Mutta tupla olisi tullut!

Hyppyradalta se nolla sitten rapsahti, vaikka jäin jumittamaan putkikuviolle ja olin myöhässä seuraavalle ohjaukselle. Noppa kääntyi siksi suoralta putkelta ensin väärään suuntaan, mutta sai korjattua ja näin ihan hyvän lijan tiukalla okserille. Kepit oli kaikilla radoilla tänään tosin hyvät. Tein taas yhdelle hypylle erilaisen ohjausvalinnan keppien jälkeen ja se toimi. Sain myös koiran ohjauttua loppusuoralla hyvin, eikä lähtenyt hyppyjen ohi tai tyrkyllä olevaan putkeen. Takaakierto-pussi-hyppy-hyppy jossa takaaleikkasin pussiin lähettäessä. Toimi hyvin.