Pyhäinpäivän kisat Ojangossa ja ilmoittautuneita makseja 80.... kolmen agiradan verran. Kisat alkoivat iloisesti jo tunnin myöhässä, onneksi aikataulua saatiin loppua kohden vähän kiinni. Silti tullessa oli valoisaa, lähtiessä pilkkopimeää ja hernerokkasumu.

Nopalla oli hyvä draivi koko päivän ja päivän teemana meillä oli kontaktien alastulot ja niissä tiukkana pysyminen. Valikoin muutaman vähän erilaisen lähestymisen esteille, koska pysyin tarkkana että pitää pysähtyä alastulolle. Useampi kuvio vaihtuikin lennossa muiden suorituksia katsellessa, mutta olin jo tutustumisessa harkinnut useamman vaihtoehdon.

Ekalla radalla jäin ihastelemaan kun se niin nätisti otti hyppykuvion ja myöhästyin työntämästä putken kauempaan päähän. Siitä jatkettiin A alastulo hienosti pysähtyen, riskimpi ohjausvaihtoehto yhdelle takaakierrolle ja sitten jäi linjaamatta koira ja se sujahti puomin sijaan vieressä tarjolla olleeseen putkeen. Koska halusin erityisesti sen puomin alastulon, otettiin putkesta uudestaan ihjaus puomille ja voi vitsi miten hieno alastulokontakti :) Tämä varmasti johtui jo siitä, että Noppa tiesi ettei olla tekemässä oikeaa rataa. Ei se oikein edes halunnut leikkiä maalissa. Niin ja tuli vika rimakin alas.

Toinen rata oli sivustakatsoen sujuva ja kivan oloinen omine kommervenkkeineen. Jatkoin samaa tiukkaa linjaa kontaktien kanssa ja ne otettiin taas tosi hyvin! Keinulla en pysäytä, kun ottaa sen muutenkin. Pari riskipaikkaa joissa keskityin ajattelemaan, että sehän EI mene tästä Alle ja sehän EI mene sinne tarjolla olevaan putkeen vaan tulee perässä viimeisille hypyille. Ja niinhän se teki :) Lopun hyppykuviossa tosi pitkät kaarteet ja vähän himmailua kun jarrutin, mutta päästiin silti reilusti aikaan melkein -6s. ja NOLLA! Sijoituskin oli isoissa kisoissa mahtava 11. eikä mitenkään päin oltu viimeisten nollantekijöiden joukossa. Eli sehän pinkoi ihan kivasti :) Kovat revitykset lelun kanssa maalissa, kyllä se koirakin huomaan ja on tarkkana lopussa, kun ollaan tekemässä puhdasta rataa :)

Kolmannella radalla profiili tosi hauska mutta vaikea, Nopalla alkoi jo vähän painaa pitkä kisapäivä. Hyllytettiin kolmannelle esteelle, suhinoista huolimatta ei kääntynyt tiukasti vaan viiletti väärään suuntaan putkeen. Puomin alastulon pompsahti niin että pysähtyi maahan seisomaan. Tästä olisi pitänyt ottaa kiinni ja tehdä uusiksi, mutta jatkettiin matkaan ja sitten ryntäsi An alastulon. Toruin oikein kunnolla ja otettiin se uusiksi, nyt hyvin ja pääsin kehumaan. Suorinta tietä sitten ulos.