Hyvä treenipäivä!

Noppa tekei ensin pitkän pätkän seuraamista, jossa käännöksiä, askelia ja tempoja. Hieno intensiteetti, eikä painanut liikaa.

Sitten kaukoja pitkältä matkalta, ekalla kokonaisella eteni jonkin verran, toisella peruututin koiraa seisomisissa ja ajatteli hyvin näissä taaksepäin, loppupaikka oli sama kuin alkupaikka. Eikä nyt lähtenyt juoksemaan peruutuksissa taaksepäin, niinkuin viime vuonna :)

Putken kanssa pysäytyksiä, heitin namia. Muutamaan otteeseen näitä ja sitten luoksetuloliike, teki tosi nätin pysähdyksen :) Heitin namia palkaksi. Sitten vielä seisomasta maahan hyvä, loppuun hyvä. Nyt ei köpötellyt välissä, vaikkei kyllä laukannutkaan.

Ruutu ei oikein tahtonut löytyä, haki hyvin oikeaan etäisyyteen mutta ruudun vasemmalle puolen. Hyppyeste ruudun vieressä sotki koiraa. Pienillä avuilla saattelin koiran lopulta oikeaan paikkaan johon pysäytin ja kehuin, sitten uusiksi pallon avulla. Kolmas lähetys kovaa ja hyvin perille asti, sinne myös maahan.

Hyppynoudossa istutin ja käskyttelin ja palkkasin pysymisestä. Kaksi onnistunutta kokonaisena, malttaa hyvin nyt pitää puista edessä istuessa. Hyppyä kapulan kanssa pitää vissiin myös vähän treenailla, kun ponnistaa niin aikaisin, että meinaa lyödä polvet lautoihin. Lisäksi pitäisi varmaan palautella Marian piikkikapula, kun ei me sitä enää tarvita.

Metalliin myös nyt hyvä draivi ja kun nosteli tosi nätisti mielellään, otin pari kokonaisena. Ensin varasti, mutta varastakoot. Toinen hyvin ja palkkasin tässäkin pysymisestä. Toinen putosi luovutuksessa, mutta nosti nätisti ihan omatoimisesti.

Liikkeestä istumiset hyvät, kierroissa rauhallinen.

Tunnaria otettiin nuuskutellen vaan nameja tikkujen välistä. Tätä useampi kierros ja jo lähettäen syömään, en pitänyt enää koirasta kiinni.

Vikaksi paikallaolot, joissa istuminen ja makuu molemmat rauhalliset, ei varastamisia, taisi tosin makuun alussa kun pääsin piiloon, vähän nuuskutella.