Ja sama suomeksi, kaksi nolla agista!

Takana pitkä tauko ja ajattelin, ettei pysy koira ollenkaan hyppysissä. Mutta päin vastoin sehän kuunteli ja teki juuri kuten pyydettiin :) Oma fiilis oli tosi rento, ei odotuksia tulevista radoista. En edes ajatellut niitä kontakteja. Enkä tiennyt, missä järjestyksessä radat ovat. Minkähän takia ei ole kisoja, joissa hyppyrata olisi keskimmäisenä? Onko se jossain säännöissä sanottu? Tuplan metsästyshän helpottuisi, olettaen että hyppyradat sujuu paremmin.

Eka rata oli agirata, joka vaikutti ihan suoraviivaiselta ja kivalta, meille sopivalta. Jarrutin ilmeisesti sopivasti niille kontakteille, kun katsoi ja kuunteli nätisti. En vaatinut täyttä pysähdystä. Itsellä oli tunne, ettei ollut kamala hoppu. Kuulin renkaan helähtävän ja älysin että jäi koira katsomatta, kun sen sinne lähetin. Ei kuitenkaan mennyt rikki. Loppuun itselle hankala takaakierto, jossa olin myöhässä ja ohjasin lopun sitten väärältä puolelta, siitä tuli vähän kökkö, mutta me tehtiin silti nolla :)

Toinen rata myös agirata ja mietiskelin, olisiko pitänyt jättää väliin tuplaa metsästäessä. Rata näytti kuitenkin kivalta ja päätin että tulee jos on tullakseen, turha vielä lähteä taktikoimaan. Lähtö oli nyt eri puolelta ja matto oli huono lähdön kohdilla. Noppa kävi aika kuumana ja ehkä jätin sen kuitenkin liian lähelle ekaa hyppyä, kun etujaloilla roiski sitten riman alas. Olin taas tarkkana kontaktien kanssa ja pysäytin kokonaan puomin alastulolle, sekä Alle. Tästä tuli pikkuisen yliaikaa, mutta kävi hyvin treenistä. Olin tarkkana myös, ettei lähtenyt ennenkuin sai luvan. Tämäkin rata oli soljuva ja hyväntuntuinen.

Komas ja viimeinen rata oli hyppis. Se olikin sitten vähän kiemuraisempi ja mietiskelin erilaisia ohjausvaihtoehtoja. Hyppynollathan on kasassa, joten jos ei tuplaa ole tulossa, voi näissä vähän säätää ja kokeilla. Mitään eksoottista en kuitenkaan lähtenyt tekemään, pieni unohdus meinasi kesken kaiken tulla, mutta sain paikattua. Noppa teki hienon työn ja nollan :)

Sijoitukset nollaradoilta oli 12. ja 10. 

Olipa hyvä päivä :)