Lähdin koirien kanssa tänään hallille ajoissa, että ehditään tehdä Nopan kanssa hyppytekniikkatreeniä. Kunnollisen lämppälenkin jälkeen Noppa tekikin perussarjaa ja set pointtia vanhana asiana, hyvin muistissa. Sitten muistinvirkistykseksi pidennettyä sarjaa ongelmitta. Otin mukaan uusina kaarrokset ja etäisyys- ja korkeusarviointisarjan. Kaarrokset kohtuu hyvät, uusi sarja ihmetytti.

Ennen tokotreenejä koirat kävi vielä lenkkeilemässä yhdessä kaupungin hajuissa, Luka ainakin nautti :)

Tokossa hyppynouto minikorkuisena, tein myös vinoja heittoja.

Metalli hyvä.

Seuruuta ihan vähän, hiukan väsyneenä paikka hyvä eikä painanut kovasti.

Istumiset hyvät.

Ruutuun kovaa ja tarkasti, tahtoo ennakoida maahanmenoa. Himmailee etumerkkien jälkeen. Otin kahdesta suunnasta samaan ruutuun, ei hahmotusongelmia. Lopuksi myös kokonaisena, malttoi maata ja tuli nätisti oikein sivulle.

Luoksarin pysäytyksiä ensin putken kanssa namia heitellen, sitten liikkeenä. Pysähdys ei ole terävä ja nopea, mutta paaaljon parempi kuin viime vuonna. Seisomasta maahan eteneminen on hidas, maahanmeno sinällään hyvä. Ravaten myös eteen, ennakoi perusasentoja ja tekee vajaita.

Kaukoissa liikkuu noin 15cm vaihdoissa maasta istu-seiso-maahan. Maasta seisomaan tosi nihkeä, tarvii herkästi kaksi käskyä ja pysyy seisomassa huonosti. Näitä pitää tehdä paljon lisää.

Loppuun sai tehdä paikallaistumisen, kun keräiltiin kamppeita kasaan.

Päiväturnee päätettiin kotona luuateriaan, nyt molemmat vetää sikeitä :)