Sunnuntain kisoissa Nopalle kolme rataa aikaisin aamulla, ohjaaja ei ollut ihan hereillä.

Noppa rähmäsi alkuun lämppäesteen nurin ja sen jälkeen hyppäsi varmistellen myös radalla. Keskimmäisellä radalla myös teki melkein lentokeinun, jossa näytti siltä että täräytti takajalkoja jonkin verran, loppurata vauhdikkaasti mutta tooosi varovasti hypäten.   Liikuttelin koiraa ulkolämppien ja jäähdyttelyjen lisäksi sisällä paljon. Kolmas rata kohtuullinen, eikä myöhemminkään mitään jäykkyyksiä havaittavissa.

Eka rata siis hyppäri, jossa vauhtia alkuun jo vähän turhan paljon ja ohjaaja unessa, siispä kaksi kieltoa ja yksi huolimaton rima. Silti päästiin hyvin aikaan.

Toka rata oli tökkäsi huonoon pakkovalssiin, peruutin taas väärällä hetkellä ja koira luki hypyn väärältä puolen. Minun moka. Noppa huomaa aina selkeästi kun tulee virhe ja sekin suorittaa vähän huolimattomasti tämän jälkeen. Sehän ei myöskään oikein suostu radan jälkeen leikkimään ja palkkautumaan, jos huomaa että virhe tuli. Tämän mokan jälkeen sitten täräytti keinun ja loppurata vaikkakin puhtaasti, tosi hakien niitä ponnistuspaikkoja.

Kolmas rata tsemppasin jo itse hyvin, katsoin myös että ottaa sen keinun nätisti, jonka jälkeen unohdin mitenpäin piti pyöriä ja jätin koiran selän taakse. Silloin tuli rima ja jälleen epäonnistunut pakkovalssi.

Viikonlopun kontaktit sujuivat muuten nätisti ja virekin oli kohdillaan, vaikka hallin katolta tuli urakalla ja äänekkäästi lunta alas useampaankin otteeseen. Korvat oli myös tallella, vikalla radalla piti vähän enemmänkin kääntyillä ja nämä toimi kivasti.