Noppa teki hallilla ensin hyppytekniikkaa. Kahta etäisyyttä 9 ja 12 sekä sitten eri rimakorkeuksilla alastulo ja etäisyys-harjoitusta, joka edellisen kerran aiheutti sille päänvaivaa. Tänään treeni oli ihan täydellinen :) Aloitin matalilla rimoilla ja pikkuhiljaa hivuttelin okserin takariman ja 2 viimeistä hyppyä 45cm, joka ohjeistuksessa oli maksimina. Otin myös treeniä videolle, joka olikin Nopan mielestä tosi outoa. Piti alkuunsa kannustaa suorittamaan, vaikka osoittelenkin taböetilla tai seison hallin toisella seinustalla.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gMsqGtYJB-0

Noppa teki myös vähän putkirallia huvin vuoksi, muutamat kepit ja sitten vähän kontakteja. Keinu varoen, mutta muut ihan normaaliin tapaan, ei yritäkään varastaa alastulolta hallilla. A-esteelle rakensin samanlaisen ohjauskuvion kuin edelliskisoissa, jossa veti esteen nurin ja polveen sattui. Alkuun minikorkeuksilla ja sitten korkeutta vähän vaihdellen, yksi 60cm rimalla. Persjätöllä ajautuu A-esteen reunaan, joka hankaloittaa liikkeelle lähtöä. Toinen huomio, kun varautuu vaihtamaan tiukasti suuntaa heti esteen jälkeen, tahtoo hyppy jäädä vähän seisomaan paikoilleen ja rapsautti varpailla kertaalleen. Tuin omalla ohjauksella etenemistä ja muutamia toistoja onnistuneesti.

Muutama erilainen lähestyminen muurille, kutsuen mieluummin kiertäisi. Kun ohjaan takaa tai vierestä, hyppää kyllä kyselemättä, mutta se on esteistä se jännin Nopan mielestä.

Loppuun tehtiin vähän sitten tokojuttujakin, seuraamisen askelia ja sivulletuloja edestä.