Noppa kävi nappaamassa aginollan Järvenpäästä, toisella radalla hypättiin A alastulo ja siitä vitonen. En käskyttänyt riittävän tiukasti... Seuraavat kisat keskiviikkoiltana Orimattilassa, jossa erittäin vaikeat radat rämmittiin läpi. Ekalta vitonen jolla sjoitus 7. joka kertoo hyvin vaikeustasosta. Taisi olla viisi nollaa, kaksi vitosta ja loput hyllyjä? Harmittava virhe tuli keppien sisäänmenolta, joka oli kyllä helppo, mutta olin itse solmussa ja epävarma mistä piti jatkaa ja vein sitten koiran ohi. Toka rata hyl ja varasti mokoma puomiltakin.

Treeneissä hellekeli näkyy kyllä, hitaampaa ja väsyy herkästi. Nyt on kuitenkin jaksettu aika pitkätkin treenit ilman totaalihyytymisiä, joten olen ihan tyytyväinen. Seuraaviin treeneihin pitää miettiä matalampia esteitä ehkä, jotta into säilyy lämpimään totuttleun ajan.

Noppa aloitti myös uuden harrastuksen, flyballin! ATD:n ekat treenit takana ja Noppa älysi jo, että alustaa pitää koskea, jotta pallo lentää. Nyt kotitreenissä pitäisi askarrella iso alusta ja sille tuki, jolla päästäisiin itse liikettä treenaamaan.

TOKOssa käytiin hakemassa ajatuksia Johannan ja Mirjan kanssa treenaten.