Viimeksi päivittäessä oli kesä ja nyt mennään pitkällä talven puolella. Kesä toi mukanaan erinäisiä mukavia yllätyksiä, joten päivittelykin on ollut pidempään tauolla!

Nopan loppukesän kisaamisen kohokohtiin kuuluu ehdottomasti oman seuran agikisojen voitto sertin kera! Tämä tarkoitti sitä, että kisaamiset talvikaudeksi jäivät tauolle ja pääpaino treeneissä nyt toistaiseksi ihan vaan hauskanpidon puolelle.

TOKO-rintamalla oli aika hiljaista, vaikka muutamat kisat käytiin, tuli selväksi ettei tuo vire pysy toivotunlaisena koetilanteessa ilman palkkaa, tuloksena muutama kakkos- ja kolmostulos.

Näyttelyihin hinauduttiin muutaman kerran ja Helsingin ryhmänäyttelystä napsahtikin se toivottu H :) Nopan kehäkäytös on ihailtavaa ottaen huomioon treenaamattomuus, se seisoo kuin tatti ja antaa tuomarin tutkia itsensä hyppimättä ja häsläämättä.

Loppukesästä päästiin, kiitos Johannan ja Niinan, lampaille useampaankin otteeseen. Ei tarvitse miettiä mikä Nopan mielestä on sitä mieluisinta tekemistä, koko koira hymyilee pienen lampaiden pyörittelyn jälkeen! Näistä syksyisistä treeneistä tuli se toivottu kipinä ja usko paimennukseen ja omiin kykyihin hallita koiraa siellä, jonka johdosta keväällä meidän takapihalla laiduntaa jokunen päkätti. Ja ne pitkään haaveillut kanat :)

Talven pääteemana on nyt tokoilla hallissa kerran viikossa, silloin tällöin ulkotreenejä. Agitreenit on kerran viikossa, tehdään matalilla rimoilla tekniikkaa ja pidetään hauskaa :) Tarkoituksena olisi kevätkaudella siirtyä pikkuhiljaa normirimoihin ja korkata kisakausi tavoitteena viimeinen A-serti, katsotaan miten käy. SM-yksilökisoihin me ei enää tähdätä, lisäksi annetaan mieluusti joukkuepaikkakin eteenpäin uusille tulokkaille. TOKO-puolella yksi tai kaksi kisaa keväällä, samaten syksyllä. Kahta kisaa enempää ei meillä tällä hetkellä pakka kestä. Tavoitteena tietty ne pari tarvittavaa ykköstä. Toivotaan että päästään juhlimaan jonkinmoisia valiokekkereitä tulevana vuonna!

Muuten tulevan vuoden tavoitteet on viettää rento vuosi lampaiden kera ja opetella uusia kujeita arkielämässä ;)