Oikeammin voisi varmaan sanoa TOKOn jatkokurssi.

Noppa toimi mallikoirana, sillä sen alokasluokan liikkeet alkavat olla kunnossa. Toki suoritusvarmuutta ei vielä ole riittävästi ja pieniä hiomisia voi aina tehdä. Ulkonahan tuli lisäksi todettua, ettei korvilla aina voi kuunnella, koska pitäisi päästä moikkaamaan kaikkia ihania ihmisiä. Siispä tasapainoilemme sopivan viretilan kanssa. Sisätiloissa vire on laimea ja koira suorittaa hyvin ja pysyy mainiosti hyppysissä, eikä ota häiriötä muista ihmisistä tai koirista.

Ekalla kerralla katsottiin, millä mallilla on seuraaminen, hyppy, liikkeestä seisominen ja paikalla istuminen sekä -makuu. Ei ongelmia :)

Hyppyä ei olla pitkään aikaan taas tehty ja siksipä otin muutaman kerran hypyn rennosti käsiohjauksella. Ekalla kolautti ja jäi mahasta kiinni, jonka jälkeen vähän nosteli toista takakoipeaan, mutta ylitti mallikkaasti esteen heti kohta uudestaan. Tämän jälkeen hyppy koeliikkeenä aivan mainio :) Nopan seisomaan jääminen on hauska, koska se ottaa haara-asennon joka jalalla ja pingottaa valmiina odottaen, koska lentää pallo :) Nyt on otettu aika paljon niitä liikkeen päättäviä perusasentojakin, koska ovat olleet koiralla hiukan hakusessa. Tänään sujuivat ne makuulta sivulle nousutkin ihan ok.