Tänään agissa pidempi rata. Alkuun suunniteltiin vähän kuinka tietyt kiemurat kannattaisi suorittaa ja harjoiteltiin alun hyppykiemuroita. Nopalla en teettänyt erittäin vaikeaa keppikulmaa, joten stopattiin siihen väliin myös. Kepeiltä aloitus uusiksi ja pari putkea, sekä taas hyppykiemuroille. Takaaleikkaus ei tänään onnistunut, joten vahvisteltiin eteenmenoa siinä kohden ja pätkäistiin loppu taas omaksi osakseen. Pituus, muuri ja loput hypyt. Pituus oli pätkä ja muuri täyskorkea. Ekalla hyppäsi, sitten epäröin, pudotti ja lopuksi vahvistin vaan sitten sen oikeaoppisen muurin. Ihan kivat treenit kuitenkin, vire oli oikein kiva.

Sitten niihin kesäkuulumisiin. Pari hyppyä ja kepit saapuivat tänään jei! Rengas saapuu ensi viikolla. Nurmea ei vaan vielä ole näkyvissä, joten odottelemaan joudutaan. Näillä lähdetään liikkeelle ja rakennellaan sitten sitä rataa pikkuhiljaa lisää, lautaahan meillä riittää.

TOKOn saralla ilmoitin, että olemme halukkaita mukaan ATD:n SM-joukkueeseen, mutta liikkeet ei ole vielä ollenkaan valmiita, enkä uskalla luvata niitä kisoihin valmiiksi. Tulimme siis valituiksi varakoirakoksi :)