Tänään oli suunnitelmien mukaiset vuoden vikat kisat Lohjalla. Halli oli lämmin, keinonurmi vain pitkulaisella kapealla radalla ja lämmittelyalue liukasta betonia. Nojoo.

Eka rata oli hyppäri, ekaa kertaa tehtiin sieltä jotain muuta kuin hylly. Välistävedot ei onnistuneet tänään ja hypyiltä napsahti pari kieltoa, muuten ripeästi loppuun asti ja kolmas sija.

Toinen oli agirata ja sen loppusuora aiheutti paljon päänvaivaa. Sinne asti ei sitten päästykään, kun mutkaputken jälkeen vaihdoin puolta ja ohjasin koiran renkaalle, suuntasin katseen jo seuraavaan hyppyyn kohti A-estettä ja kuulin kamalaa räminää renkaalta. Edettiin An alastulokontaktille ja siellä koira alkoi pärskiä ja haroi vähän kuonoaan. Aivastellessa meni tosi ja tuli selväksi että nenään oli sattunut. Noppa sinnitteli kontaktilla ja menin kokeilemaan ettei mihinkään sattunut pahemmin. Hetken kuluttua Noppa sanoi että nyt voidaan taas mennä ja kokeiltiin onnistuuko loppusuora, no eihän se onnistunut kun olin ihan myöhässä. Hylly siis tältä radalta ja lopuksi kun katsastettiin vahinkoja tarkemmin, löytyi pieni vekki kuonon syrjästä. Tai ehkä paremminkin nirhauma, verestävä kohta kuonossa. Ei heti halunnut revitellä lelulla, mutta se meni onneksi ohi.

Jäähdyteltiin vähän ja totesin että liikkuu normaalisti, hampaat on ehjät. Käytiin tekemässä pari kertaa rengasta ongelmitta.

Illalla suunnattiin vielä palautteleviin treeneihin hallille, mitään ei näyttäisi aristavan eikä renkaalle jäänyt minkäänlaista kammoa. Katsotaan miltä näyttää huomenna.