Työpäivän jälkeen käytiin ennen agia Essin kanssa sirkuskentällä tokoilemassa. Painostava sää, vaikkei kamalan kuuma. Aikaisemmin olikin ukkostanut oikein kunnolla. Nopan kanssa pari kertaa kentälle.

Ekalla ruutu niin että Essi näytti paikkaa, kaksi lähetystä oli menossa kovasti jonnekin oikealle, hukassa. Tultiin lähemmäs ja sitten löytyi. Kaksi onnistunutta lähetystä, toisessa jäi aika etureunaan. Vähän leikkiä ja lopuksi lähetys ruutuun pallolle.

Seuraamisessa oli tänään hieno kontakti silmät puolitangossa, tarkkuus oli hukassa. Jotenka vähän hinkutettiin ja onnistuneeseen pätkään palkka.

Metalliin suorilta vauhtinouto oikein kivasti, eteen tullessa halusi mukeltaa suusta ulos, mutta lähti ja toi sopivalla halukkuudella, vaikkakin pudotti. Lopuksi vielä kertaalleen tavallinen tasamaanouto, tämä hyvä.

Tauon jälkeen kaukoja, joissa ekat istumiset kaukaa. Pieni jumi. Myös muutamia vaihtoja, ei edennyt, mutta vähän kääntyi oikealle.

Agissa oltiin tänään yksin kouluttaja kanssa, joten riittävästi oli aikaa. 18 esteen rata, jossa paljon puomia. Muuten kivasti, mutta energiat on kyllä kesällä tosi alhaalla. Pidin estekorkeudenkin matalana. Kepeille kivasti vaikeasta kulmasta, samoin renkaalle. Puomille tuli joku kammohetki, joten sitä sitten tehtiin lopuksi yksin. Pistin syömään puomin päällä. Jännitti selvästi ylösmenoa, ehkä muisteli menevänsä keinulle.