Hyvinkäällä tuurausvuorolla.

Valittavana oli helpompi kakkosten rata tai hankalampi kolmosten rata. Olin rohkea ja lähdettiin tekemään kolmosten rataa :)

Ennen omaa vuoroa mietiskelin uusiksi radan reunalla pari kohtaa takaakierroille lähetyksiin ja valsseihin. Alku toimi hyvin muutosten kera. Siitä kepeille ja seuraaville hypyille päästiin hyvin. Laaja kaari aiheutti päänvaivaa kun vaikka sais lähetettyä koiran poikittaiselle hypylle ja itselle jäi paljon aikaa juosta odottamaan, koiralla oli niin paljon vauhtia lopulta että se ohjautui koko ajan väärään suuntaan. Valssi ei oikein tähän kohtaan toiminut ja vedolla jatkohuono, persjättöä siihen treeneiltiin ja hankalaa oli. Kevyemmistä vauhdeista se jo toimii aika hyvin kunhan vaan olen ajoissa, mutta näihin kovan vauhdin loikkiin ei vielä.

Putkihässäkälle puolivalssilla ok, siitä takaakierrot jossa päästiin käyttämään viikonloppuna treenattua saksalaista joka oli ok. Vierekkäisiin putkenpäihin lähetykset myls ok, sunnuntaina niitä viimeksi, lopun A, takaakierto ja altapois vika kolmen suora oli helppo.

Treeni meni minusta hyvin, vaikkei ihan puhtaasti loppuun päästykään. Kotiläksyksi noiden vauhdikkaiden persjättöjen opettelua...