Tänään oli viimeinen kesäkauden agitreeni hallilla. Olen itse ollut flunssassa tämän viikon ja treeneissä meinasi henki loppua. Tehtiin siis vain yksi kierros.

Rata oli tehty kaikkien toiveita täyttäen, meidän toive oli nopeat lähetymiset kontaktiesteelle. Ekan yrittämän sössin ajatellen, että kyllä se osaa jos itse lintsaan jääden kauemmas, juu ei vielä. Parissa kohden meinasi tulla melkoinen kiire, hypynkin jälkeen kun koira veti puomille vaikka tarkoitus oli suunnata viereiseen pussiin ja sitten juostiin kilpaa seuraavalle. Nuo pari kohtaa kun sain itse ohjauksellisesti kuntoon, muu rata sujui hyvin. Vaikea keppikulmakaan ei tuottanut vaikeuksia.

Parin viikon tauko ennen talvikauden alkamista, tässä välissä ehditään startata ensimmäisiin kakkosen kisoihin sunnuntaina, hui! Saas nähdä kuinka solmussa ollaan, mutta kun olin sinne (ykkösiin) jo ilmoittautunut niin en mene perumaan. Nopan sisko Liz starttaa myös samassa luokassa, kiva nähdä siskonkin rata :)

Talvikaudeksi tosiaan näytti ATD:ssä olevan ihan uusi ryhmä meille, Imphan rivistöön liitytään myös silloin tällöin tuurausvuorojen merkeissä.