Sade taukosi hetkeksi ja suunnattiin pihalle. Ensin tunnari taas vähän eri paikassa, nyt kapulat ristissä eikun rivissä. Lähti hyvin, haisteli muutaman ja kolautti hampailla väärää, korjasi siirtyen omalle ja toi nätisti. Lähetin samasta hakemaan vielä toistamiseen, nyt haisteli väärät molemmilta puolin ja toi oman. Yritän luottaa siihen, että nämä väärien kolauttelut ja suunaukomiset on epävarmuutta ja mnevät ohi, kun riittävästi saadaan suorituksia taakse.

Paikallamakuu autotallin takana sen aikaa kun keräsin tunnarit ja vein ne autokatokseen, joten hetken makasi piilossa. Nätisti ja hyvin myös ylös.

Siniseen ruutuun lähetys ja haku hyvä, vähän mietti miksei ole reunanauhaa. Siitä sitten lyhyellä seuraamispätkällä nauhoitettuun ruutuun, jonne lähti kovaa ja oikein, mutta jäi pyörimään etumerkeille ja peruutteli ruutuun. Uusinnalla vähän paremmin perille asti.

Luoksetulojen pysäytyksiä lyhyellä matkalla muutama joista samantien heitin palloa, alkoi jo hidastella ennakoiden joten loppuun yksi pidemmältä matkalta, laiska mutta hiukan tavallista parempi pysähdys.

Kaukoja, nyt löytyi pitkältä matkalta asennot tosi hyvin, mutta eteni liikesarjan aikana melkein oman mittansa, pöh. Siispä läheltä asentoleikkejä ja peruutteluja.