Ilmoittauduin ATD ylempien luokkien kimppatreeneihin ja tänään oli ekat treenit. Olin paikalla ajoissa, koska kuvittelin meneväni purinalle agikisoihin. Parkkipaikalla katsoin kalenteria ja totesin kisojen olevan vasta huomenna, tänään oli tokotreenien vuoro! Ryhmätreenit oli varattu vasta vähän myöhemmin alkavaksi, joten suuntasin agitokolaan aikeenani tehdä vähän vapaatreeniä, kutta halli olikin varattu. Pääsin kuitenkin tuntia ennen omaa vuoroa vähän kuokkimaan alkeisryhmän joukkoon ja tehtiin vähän omia juttuja häiritsemättä muita.

Noppa teki siis ensimmäisellä setillään taas vähän sivulletuloja ja seuraamista. Jäävät onnistui kaikki heti ekalla, kun olin tarkkana oman käskytyksen kanssa, kierrot myös. Pikkaisen lisäksi kaukoja, joissa seiso aiheuttaa etenemistä. Muutama istumaan nosto kauempaa. Lopuksi lyhyt paikallaistuminen ja makuu muiden touhutessa ympärillä.

Omalla treenivuorolla otettiin alkuun kehätarkastus joka on Nopalle niiiiin hankalaa :) ja sitten ryhmäistuminen 2min piilossa, jonka perään makuu 3min piilossa ja häirittynä. Ei minkäänlaista ongelmaa. Noppa teki tämän jälkeen vähän ruutua, joka ei ekalla meinannutkaan löytyä. Kertaalleen loppuosa. Sitten hyppynoutoa, jossa vähän kolautteli polvia tullessaan. Laskin estettä hiukan, se oli vähän korkealla. Haki hyvin nyt vierasta vähän pureskeltua kapulaa, ei pudotteluja. Mutta yritti alkuun varastaa! Muutama metallinoutu kannustaen ja muutama luovutukseen asti.