Käytiin Viilarissa itsekseen treenailemassa.

Noppa teki seuruupätkän kentälle, jonka jälkeen luoksetulojuttuja. Eteentuloja läheltä ja pitkältä matkalta, en tullut kovasti tönityksi ;) Pysäytysten muistuttelua, ihan kiva, myös muutama maahanmeno.

Sen jälkeen ruutua. Parista eri suunnasta, toinen suunta oli vaikeampi selvästi. Haki ruutua katseella ihan kivasti. Tein myös ihan parista metristä hakien sitä oikeaa paikkaa.

Noutoharjoitukset ihan hyvät myöskin, pitoa tehtiin myös ja pallokin saatiin näkyville kapula suussa. Ei ainakaan vielä halua pitää aivan kulmureiden takana, vaan puree välihampailla. Katsotaan saadaanko se kapula tuohon edemmäksi, vai tyydyttänkö tähän. En antanut pyöräytellä poskihampaille. Lisäksi muutama metalli vauhtinoutoja, jonka jälkeen yritettiin vielä pitää metallia. Ihan hyvä alku, vaikka se onkin ällö.

Tämän jälkeen merkkiä, jätin palloa ja namia sen taakse. Ei ihan vielä hahmota pientä tötsää, mutta oikeaan paikkaan päätyi joka kerta. Vika tyhjänä, annoin seiso-käskyn ja siitä lensi pallo.

Lopuksi tehtiin hyppyä ja hyppynoutoa. PK-este, ei aivan täysikorkeana, koska siitä tuppaa vielä ponnistamaan. Pikkaisen korkeutta vaihdellen, koska muutaman kerran kolautti. Selvästi kuitenkin ponnistaa jo paljon paremmin, eikä niin hanakasti tarjoa niitä tassuja. Hyppyjä edes takas, vaatii paljon rohkaisua takaisintuloon hypäten. Pallopalkalla nämä. Sitten yhtä lautaa matalammalla ensin pallon nouto ja palautus esteen yli, sitten kapulalla. Oikein hyvä. Ensin kapula putoili takaisin hypätessä, mutta sitten alkoi pitää ja keskittyä kahteen asiaan yhtä aikaa ;)

Kotona ollaan nyt tehty ruoka-aikoina paikalla istumista ja kaukojen seisomista. Siis eniten maasta seisomaan. Seuraavaksi otetaan ruokatempuksi kapulanpito. Kiikutin siis kotiin puisen ja metallisen.