Tänään oli treeneissä taas laitettu yli 30 esteen rata, jonka opettelin esteelle 23 asti. Olisin voinut mennä pidemmällekin näköjään, mutta mieluusti sitten hinkattiin niitä hankalampia kohtia.

Nopalla tuntui olevan kovasti taas vauhtia, eikä antanut tänään sellaisia epäselviä ohjausmerkkejä minulta ollenkaan anteeksi. Pakkovalsseihin tarkkuutta. Keppien sisäänmeno oli treenin teemana, mutta me ei tosiaan ehditty niille kuin kahdesti. Sylkkärillä ei millään tahtonut ottaa ekaa keppiväliä vaan oli päättänyt mennä sisään seuraavasta. Siispä vaihdoin ohjauspuolta ja lähti toimimaan. Ei kestä vielä keppejä niin että minä lähden toiseen suuntaan, eikä treenissä sitä etten vie puoliväliä pidemmälle.

Pimeään putkenpäähän lähti tosi hienosti joten ehdin ohjaamaan seuraavan keppikulman toiselta puolelta mitä ensin yritin. Tämä helpotti lähestymistä muurille, jossa oli alkuun ohjaushankaluuksia. Toiselta puolelta teki ongelmitta. Ennen sitä putkeen lähetystä hinkattiin kolmen hypyn kuviota, jossa minulla tuntui olevan vain kamala kiire. Täytyy yrittää muistaa, ettei takaakiertoihin lähetyksissä tarvitse mennä enää ihan kiinni esteeseen. Lisäksi ne ponnistuspaikat pitäisi muistaa merkata, eikä vain itse kamalaa vauhtia päättömästi juosta. Niinhän se koirakin oppii sitä itsenäistä esteiden suorittamista, kun en nenästä yritä joka paikkaan viedä.

Kouluttajalta hyvää palautetta jälleen siitä, että Nopan kanssa täytyy itse tehdä enemmän sitä työtä noilla hyppyjen ohjauksilla.

Kontaktit tänään hyvät!