Treeneissä sellainen sujuvaksi tarkoitettu juoksurata. Tarkoituksena oli myös miettiä kisamaisia turvallisia ohjauksia ja kokeilla niitä erikoisempia juttuja

Alkuun hyppy A putki takaakierto, U-putki An alla houkuttimena. Kokeilin ohjauksessa sijoittumista ja jätin huitomatta käsillä. Noppa valitsi oikean esteen joka kerta. Turvallisen ohjauksen olisin ottanut An edestä, mutta kisamaisena alkusuorana olisin ottanut reilusti etumatkaa, koska en mitenkään olisi ehtinyt törkkäämään sinne takaakiertoon. Noppa osasi alun oikein, vaikka olin pitkällä An takana.

Takaakiertoon lähetyksessä tarkkana oman liikkeen kanssa, ettei vedä väärään suuntaan esteen yli. Tarkkana myös kepeillelähetyksessä, ajautui helposti toiseen väliin. Keppien jälkeen koira ei häiriintynyt myöhässä olevasta persjätöstä. Putkiinlähetyksessä tein ensin kököt valssit ja olin molemmilla kerroilla koiran edessä. Toisella kierroksella vedin puolivalssilla ja vähän liikaakin, kolmas yritys nappiin. Näissä tietenkin se viimeisen radan turvallisin vaihtoehto on se kökkö valssi, mutta alkuradoilla ehdottomasti nyt jätetään niitä valsseja vähäisemmiksi.

Lopputreenistä seuraava koirakko tuli jo sisään ja sijoittui yhden hypyn taakse haukkumaan, jolloin Noppa alkoi kiertää sitä. Ei se muuten osoittanut häiriintymistä, mutta jätti vaan irtoamatta sinne hypylle. Näissä tilanteissa aika hyvin kuvastuu se, ettei se halua taas koiraa treeneissä päälleen. Seuraava koirakko siirtyi takaisin ulos odottamaan ja minä työnsin koiraa vähän voimakkaammin lopputreenin. Hyvä treeni jonka piirsin paperille.