Essin kanssa tokoilemassa sirkuskentällä töiden jälkeen. Tänään Noppaa ei häirinneet rullalautailijat, kun olivat paukuttelemassa jo kun aloitettiin. Toisen kierroksen suoritusta häiritsi sitten paikalle ilmaantunut koripallon pomputtaja..

Seuraamista alkuun, superinnokas, ei hämpsinyt. Oikealleaskeleet hankalat, joten näistä tein helpotettuna ja onnistui. Pitkähkö pätkä.

Ruutu ei tahtonut löytyä ei sitten niin millään. Joten pallolla sitten. Täytyy katsoa johtuuko siitä, ettei ole ollut nauhoja tuolla ruutua tehdessä.

Metalli oli tänään isompi kapula, ei halunnut nostaa, kun vihdoin nosti niin sai pallopalkan, eli vauhtina tehtiin. Seuraavan kerran oikean kokoinen metalli mukaan!

Tauon jälkeen pikku pätkä seuruuta ja sitten kaukoja. Tähän väliin tuli se koripallopoika, joten hiukan häiritsi ja koira haisteli ja kääntyi. Vaihdoin vähän paikkaa ja tehtiin onnistuneet liikkeenvaihdot hyvällä kontaktilla lähempää.

Viimeiseksi olin vienyt etukäteen pallon ruutuun ja tehtiin sinne vielä yksi lähetys, hyvin.

Ai niin ja loppuun otettiin Tarmo-russelin kanssa paikallamakuu, jossa kävin pyörähtämässä piilossa, muuten pääasiassa seisoin kaukana. Malttoi olla hyvin.

Mitäs tästä treenistä pitäisi ajatella? Että kyllä se kotona osaa? Yhden kokeen olen jo ilmonnut, joten nyt pitää sitten itse tehdä treenit tosi tarkkaan ja treenata myös muualla kuin kotona. Josko se tästä?