Tänään ohjatussa meidän vuoro oli ekana. Rataa oli taas 31 esteen verran, mutta tutustuin 23 saakka. Se oli ihan sopivasti ja kahdessa pätkässä päästiin siihen asti.

Alun hyppypujottelu onnistui hyvin. Siitä hankala kepeille vienti, putken suu oli ihan siinä keppien sisäänmenolla. Kun ohjasin putkesta välittämättä, teki hyvin. Kepeiltä poispäinkääntö toisella puolella olevalle putkelle olikin Nopalle hankalampi. Sitä tehtiin ensin vähän lelun kanssa.

Seuraava takaakierto ja putkellevienti oli minulle vaikea, kun koira halusi livahtaa siinä seläntakaa aalle. Oma liike ripeämmin ja varmemmin niin tuli ihan hyvä.

Muuri taas poikittain putken jälkeen, tähän tehtiin taas vähän sinkoavaa hyppyä, mutta kuitenkin epäröimättä.

Kepeillä pääsin irtautumaan ihan hyvin, sain vähän etumatkaa pussi-pituus-takaakierrolle, mutten riittävästi. Siispä ohjauskuvion vaihto ja toistapuolta, takaakierto taas poispäinkäännöksellä. Nämä alkaa meiltä sujua :D Seuraavalle hypylle olisi pitänyt saada tehtyä sylivekkiä tai jotain muuta vastaavaa, mutta sen hinkkaaminen jätettiin toiseen kertaan.

Loppupätkä oli ok, siellä tarkkana oman liikkeen kanssa, niin hyvin tekee. Kunhan olen riittävän selkeä ja tulen ajoissa pois alta :)

Kontakteissa skarppasi taas tänään hyvin. Ja keppejä juostiin useampaan otteeseen, nekin ok.