Noppa oli taas töissä päivän mukana ja ennen illan agitreenejä käytiin Essin kanssa tokoilemassa.

Otin ensin hyvällä vietillä tehtyä seuraamista reilulla lelupalkalla, ei ole taas kesähelteillä seurattu näin! Askeleet jokasuuntaan tosi hyvin, piti etäisyyden oikeana ja muisti istua. Ekasta sessiosta sitten hetkeksi autoon.

Seuraavaksi ruutua, joka ei tahtonut taas löytyä. Ajautui oikealle. Ohjailin oikealle ja vasemmalle käsimerkin kera ja liikkui oikein, pysäytin ruutuun. Kävelin kehumaan ja taputtamaan, sitten otettiin pallon kanssa ja näyttäen, nyt löytyi hyvin ja näytöllä eteni hyvää vauhtia suoraviivaisesti.

Tavallinen nouto oli tänään priimaa! Istui nätisti pitäen rauhallisesti ja sain nostaa kädet kapulan sivuille ilman mitään mälväämisiä!

Zetaa, jossa luokaton seuraaminen sitten taas, joten tehtiin vain niitä liikkeitä. Istumista piti muistutella, muut asennot hyvin. Seisomisessa liikkui kierrossa, joten palkka eteen odottamaan ja paljon kehuja asennossa pysymisestä. Muissa kierroissa ei ongelmaa.

Hajuttomia tunnareita ei ollut mukana, joten oman hakua kentän reunan heinikosta. Lähti nyt ekalla käskyllä etsimään omaa ja toi nätisti.

Noppa odotti autossa kun Essin Tarmo reenaili omia BH-liikkeitä ja paikallamakuutreeniin tulin taas touhuamaan kentälle. Otin namin kanssa seuruuta ja luoksetulon, muutamia edestö sivulletuloja ja lyhyeltä matkalta kaukoja.

Illan päätteeksi mentiin sitten vielä agiin. Kiva ratapätkä, jossa pääsin vahvistamaan keinua ja puomia. Ekalla kierroksella keinun ylösmeno tökki hirmu pahasti, olin jättänyt pallon odottamaan näkyviin. Muutaman uusinnan jälkeen saatiin onnistumaan ja alastulokontaktista sitten vapautus pallolle. Toisen pätkän palkkasin samalla tavoin puomin loppuun, puomin ylösmeno paljon parempi.

Toisella kierroksella kokeilin sitten jo rataa kokonaisena, sai kontakteilta namipalkan. Kivasti saatiin onnistumaan koko rata virheettä. Lopuksi hinkattiin sitten omia ohjauskuvioita ja tiukempia käännöksiä.

Loppusuoraa pitäisi treenata enempi, kun tuo itsenäinen irtoaminen ei vielä oikein luonnistu. Rata loppui kahteen peräkkäiseen hyppyyn, joten jätin lelun odottamaan ja saatiin hyviä loppukiihdytyksiä. Käteentuloa pitäisi myös tehdä enemmän.